Sjajan program

Provodite li ljeto u Zagrebu možete upoznati i Lonjsko Polje

Park pun zelenila ispred Arena Centra postao je mala plesno-edukativna oaza za najmlađe, ali i one starije! Posjetitelji mogu upoznati rode, poslušati kako se glasaju, uslikati se uz ogromno gnijezdo, a oni najmlađi mogu zaplesati u zračnim i plesnim radionicama uz stručno vodstvo profesionalnih plesačica i izvođačica zračnih performansa.

Ljeti je sve lakše i opuštenije i jedva čekamo trenutak kada će nas omamiti miris mora. No dok traje jedvačekanje, zašto ne bi već uživali u ljetu na jednoj od terasa Arena Centra, u shoppingu na sniženjima, u pecanju nagrada i... plesu!

Tako je u Arena Centru u čast ljetu, rodama i zlatnim ribicama održana prava plesna rapsodija u zraku koja je u samo 10 minuta dočarala ono što trenutno u mnogima omiljenom shopping centru čeka posjetitelje. Zlatna ribica koja ispunjava sve želje izašla je iz mreže, a roda je poletila i obilježila početak aktivnosti za najmlađe!

image
IVAN KLEKAR

Svakog vikenda do 14. kolovoza, djeca se u parku ispred glavnog ulaza, mogu zabaviti uz program plesnih i zračnih radionica uz stručno vodstvo profesionalnih plesačica i izvođačica zračnih performansa.

Svake subote tu je i facepainting gdje će najmlađi postati male šumske vile i rode, koja je u glavnoj ulozi u ovoj ljetnoj priči! Ispred glavnog ulaza u Arena Centar upoznajte rode i važnost očuvanja ove vrste i ekosustava Parka prirode Lonjsko polje. Poslušajte kako se roda glasa, slikajte se uz njena krila, zaigrajte školicu i pronađite ooogromno rodino gnijezdo!

image
IVAN KLEKAR

No opet, zašto se i odrasli uz shopping ne bi malo zabavili? Oni malo odrasliji, ali i oni mlađi, kod info pulta mogu se svakog vikenda okušati u pecanju nagrada. Uz predočenje računa od minimalno 300 kuna iz bilo koje trgovine Arena Centra i Arena Parka ostvarujete pravo na sudjelovanje u natječaju te uskočiti u barku i upecati nagradu!

Linker
18. travanj 2024 22:56