ANTE CIZMIC/CROPIX
NA KOJI IDETE?

Koncerti u Zagrebu u studenome: Od Vojka V do Doris Dragović

Donosimo vam popis koncerata kroz mjesec studeni: Edo Maajka nastupit će u Vintageu, a dolaze i Slovenci koji su ove godine nastupili na Euroviziji.

Donosimo vam popis koncerata kroz mjesec studeni: Edo Maajka nastupit će u Vintageu, a dolaze i Slovenci koji su ove godine nastupili na Euroviziji.

Edo Maajka - 9.11.

Reper Edo Maajka stiže u Vintage Industrial Bar u četvrtak, 9. studenoga gdje će izvesti hitove sa svojih sedam studijskih albuma, među kojima je i prošlogodišnji "Moćno" nagrađen s Porinom te nagradom RockOff za najbolji hip hop album.

Vesna Pisarović - 10.11.

Vesna Pisarović održat će koncert humanitarnog karaktera 10. studenog u zagrebačkoj Ciboni u sklopu projekta "Pokaži srce". Cilj koncerta je unaprjeđenje zdravlja mladih sportaša kroz aktivnosti poput edukacija, kongresa te preventivnih pregleda. Publika će uživati u hitovima 2000-ih: "Jutro donosi kraj“, "Sasvim sigurna“, "Da znaš“ i mnogim drugima.

Vojko V dom sportova - 11.11.

Vojko V održat će veliki samostalni koncert u Domu sportova u subotu 11. studenoga. Vojko je početkom ove godine izdao svoj drugi studijski album "Dvojko", koji je nastavak njegove albumske trilogije započete albumom "Vojko" iz 2018. godine zahvaljujući kojem je postao vodeći reper u regiji.

Zorica Kondža - 12. i 13. 11.

"Zar je voljeti grijeh", "Ima jedan svijet", "Ti si moj san", samo su neki od poznatih hitova iz bogate dugogodišnje karijere pjevačice Zorice Kondže koja će 12. i 13. studenoga nastupiti u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Na koncertu pod nazivom "Dovoljna je ljubav" nastupit će uz vrhunske glazbenike pod vodstvom Joška Banova, supruga Zorice Kondže i autora većine njezinih pjesama.

Joker Out - 10. i 11.11.

Poznati slovenski rock bend Joker Out koji je nastupao na ovogodišnjoj Euroviziji s pjesmom "Carpe Diem", dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture, a održat će dva koncerta 10. i 11. studenog te nastupiti u Rijeci 24. studenog u Pogonu kulture. Njihova pjesma “Carpe Diem” ušla je na Billboardov popis najstreamanijih pjesama u Hrvatskoj, uključujući sve streaming servise. Započeli su 2016. godine, a dosad su objavili dva albuma - "Umazane misli" i "Demoni".

Željko Joksimović - 11.11.

Miljenik žena dolazi u zagrebačku Arenu 11. studenog gdje će izvesti svoje najpoznatije pjesme: "Varnice", "Drska ženo plava", "Milimetar", "Leđa o leđa". Prije zagrebačke Arene, Joskimović će nastupati u Zadru 4. studenog u dvorani Krešimira Ćosića. Kao izvođač nastupao je dva puta na Euroviziji - 2004. godine s pjesmom "Lane moje" i 2012. s pjesmom "Nije ljubav stvar", a obje izvedbe su mu donijele visoko mjesto. Svira 11 instrumenata, smatraju ga jednim od najvećih glazbenika s ovih prostora, a u karijeri je objavio više od deset albuma.

Mia Dimšić - 26.11.

Osječka kantautorica nastupit će u KD Vatroslav Lisinski u nedjelju 26. studenoga gdje će premijerno izvesti nove pjesme s novog studijskog albuma, ali i pjesme s prethodnih albuma "Život nije siv" te "Sretan put", a iza sebe ima i božićni album "Božićno jutro". Mia je lani predstavljala Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom "Guilty Pleasure". Nakon što je u listopadu izbacila novu pjesmu "Bejbe", najavila je i da 7. studenog stiže njezin prvi album na engleskom "Monologue".

Doris Dragović - 25. i 26.11.

Poznata splitska pjevačica Doris Dragović održat će dva koncerta u Areni Zagreb - 25. i 26. studenog. Doris je zaslužna za visoko četvrto mjesto Hrvatske na Euroviziji 1999. godine s pjesmom "Marija Magdalena", ali to nije bio prvi put da je Doris nastupala na prestižnom natjecanju. Naime, Dragović je u sklopu Jugoslavije 1986. godine nastupila s pjesmom "Željo moja", kada je završila na 11 mjestu. Njezini vjerni obožavatelji moći će uživati u njezinim hitovima: "Šakom o stol"; "Zemlja i stina"; "Srdela" i brojnim drugim.

Linker
27. travanj 2024 09:19