puno radosti

Grad svetog Nikole stiže u Amazingu i bit će najzabavniji do sad

Humanitarna akcija Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh zaokružit će se već tradicionalno, posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici), gdje će organizatori sa svojim partnerom Muzejom grada Zagreba, Svetim Nikolom te poznatim sportašima posjetiti djecu i uručiti im poklone.

Što je dječji život bez Svetog Nikole ili još bolje što je Zagreb bez Nikolinog grada u kojem će i ove godine, 5. i 6. prosinca 2022. godine u Amazingi, u jednom posebno zabavnom i šljokičastom prostoru najvećeg dječjeg zabavnog parka u Hrvatskoj zavladati adventska atmosfera prepuna zabave, radosti i veselja.

Čaroliju Grada svetog Nikole organizira portal WISH MAMA, i to već osmi put za djecu, roditelje i sve one koji vole u srcu osjetiti duh ovog tradicionalnog blagdana.

Ove 2022. godine, ulicama Grada svetog Nikole zaplesat će likovi iz bajki, Nikoline vile, a uz mnoge kreativne i edukativne radionice za djecu i roditelje, dječje predstave, koncerte i nastupe dječjih zborova i duhačkog filharmonijskog orkestra ovo će bajkovito blagdansko događanje opet ostati u sjajnom sjećanju svakom posjetitelju.

image

Grad svetog Nikole

PRESS

Edukativni i ekološko osmišljen program u Gradu svetog Nikole, WISH MAMA prije svega posvetila je našim najmlađima, ali jednako mogu uživati i svi koji se tih dana početkom Adventa, žele prošetati ulicama grada bajki i čarolije.

U programu će sudjelovati poznate plesne skupine iz Supertalenta, popularni dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te raspjevani Kikići i Kristali, a svaki dan djeca i roditelji moći će pogledati i niz kazališnih dječjih interaktivnih predstava u izvođenju tetra Šareni svijet, dok će ih udruga Ema zabaviti scenama iz Malog Princa. Ove godine pripremljena je i posebno iznenađenje za roditelje i njihovu djecu, a to su radionice izrade mirisnih svijeća iz eko materijala te izrada ručno rađenih kuglica i ostalog blagdanskog nakita. Mnogo je tu još zabavnog sadržaja poput gostovanja galeba Marka, čitanja slikovnica i darivanja mališana u Happy minutes trenucima. Modna revija Miss4Miss zabavit će sve koji vole modni svijet za velike i male, a revije će nositi poznate mame i njihova djeca.

Posebna iznenađenja ovogodišnjeg Grada svetog Nikole

I nešto potpuno novo – u kulinarskoj radionici radit će se mirisni blagdanski Nikolin kolač po tajnoj recepturi koju samo Nikola i njegove vile pomoćnice znaju. S djecom, Nikolom i vilama ovaj će kolač stvarati i poznata gastro blogerica Sandra Rončević, a nakon što ga kušaju u Gradu svetog Nikole recept će odmah objaviti na Wish mama portalu.

image

Grad svetog Nikole

PRESS

Dodatno iznenađenje, na veselje svih mališana i posjetitelja Grada svetog Nikole je i poseban popust za korištenje zabavnog sadržaja u Amazingi. Na samom događaju posjetitelji će dobiti Zinga coins koji će omogućiti popust od 20 Kuna J

Humanitarna akcija Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh zaokružit će se već tradicionalno, posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici), gdje će organizatori sa svojim partnerom Muzejom grada Zagreba, Svetim Nikolom te poznatim sportašima posjetiti djecu i uručiti im poklone, kako bi ih bar na trenutak u tim bolničkim danima odveli u svijet bajki i čarolija.

Pokrovitelji Grada svetog Nikole su: Zaklada Hrvatska za djecu, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti i Globalna concierge agencija Quintessentially-London.

Linker
15. travanj 2024 13:44