Novi hit

Život glazbene dive uskoro na platnu: Pogledajte trailer filma o Whitney Houston

Uzbudljivu i energičnu priču o životu i karijeri glazbene dive moći ćemo vidjeti u filmu ‘I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston‘ za kojeg je objavljen prvi trailer.

I Wanna Dance With Somebody, I Will Always Love You, How Will I Know, I Have Nothing. Zaista je teško izdvojiti a kamoli nabrojati sve hitove koje je ostvarila jedna od najvećih pop diva svih vremena, Whitney Houston. Dokaz tome je i Guinnessov rekord za najnagrađivaniju umjetnicu svih vremena s više od 400 nagrada uključujući i šest Grammyja. Uzbudljivu i energičnu priču o njezinom životu i karijeri moći ćemo vidjeti u filmu I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston za kojeg je objavljen prvi trailer.

U traileru su prikazani njezini počeci suradnje s glazbenim producentom Cliveom Davisom te najupečatljiviji trenutci i koncerti iz života te karijere. Kao šlag na tortu stavljena je spektakularna Whitneyina izvedba američke himne na Super Bowlu XXV 1991. pred više od 70 tisuća gledatelja.

image

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston

PRESS

U ovoj biografskoj drami glavnu zvijezdu utjelovila je Naomi Ackie (Star Wars: The Rise of Skywalker, Lady Macbeth), Stanley Tucci (Spotlight, The Lovely Bones) glumi muzičkog producenta Clivea Davisa (Spotlight, The Lovely Bones), a Tamara Tunie (Flight,The Devil‘s Advocate) je u ulozi Whitneyine majke Cissy. U ostalim ulogama pojavljuju se Clarke Peters, Nafessa Williams i Ashton Sanders.

Redateljica filma je Kasi Lemmons (Harriet, Eve‘s Bayou, Talk to Me) dok je na scenariju sudjelovao Anthony McCarten, inače četiri puta nominiran za nagradu Oscar te scenarist filma Bohemian Rhapsody. Ovaj film je puno više od obične biografije jer kroz radost i emocije slavi život i glazbu jedne od najvećih glazbenica svih vremena. Gotovo je sigurno da će ovu biografsku i glazbenu poslasticu biti pravi užitak gledati u već blagdanskom ugođaju s obzirom da će film krajem godine krenuti s prikazivanjem u kinima.

I Wanna Dance with Somebody je nadolazeći film o pokojnoj glazbenoj ikoni, Whitney Houston. Naomi Ackie glumi Whitney u glazbenom biografskom filmu koji se temelji na epskom životu i glazbi kultne pjevačice. Film redateljice Kasi Lemmons i scenariste nominiranog za nagradu Oskar, Anthonyja McCartena, publiku će povesti na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i život spomenute glazbene legende.

Linker
23. travanj 2024 10:21