Povatak hita

Zanima li vas je li Emily i dalje u Parizu? Fanovi serije upravo dobili uranjeni božićni poklon

Nakon što je druga sezona završila otvorenim krajem, u trećoj bi se trebalo saznati gdje će simpatična Emily nastaviti život.

Za ljubitelje simpatične Emily, božićni poklon je stigao ranije, naime Netflix je pustio službeni trailer za seriju Emily u Parizu. Treća sezona samo što nije ugledala svjetlo dana, a sve epizode bit će objavljene na toj streaming platformi 21. prosinca.

Nakon što je druga sezona završena velikom enigmom na kraju - u kojem Emily Cooper, koju glumi Lily Collins, razmatra prihvaćanje poslovne ponude svoje šefice Madeline (Kate Walsh) zbog koje bi trebala napustiti Pariz, ili slijediti svoju mentoricu Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) u novu kompaniju, kako bi i dalje živjela u predivnom Parizu - svi su se pitali što će odabrati.

Obje ponude bile su joj primamljive i druga sezona završava punokrvnim "cliffhangerom", a što će odlučiti saznat ćemo u trećoj sezoni.

"Ovo je najteža odluka koju sam ikad morala donijeti", uzdahne Emily u isječku, kasnije se pita kako može znati da je donijela pravu odluku i priznaje da se bori s "egzistencijalnom tjeskobom".

"To je tako američki", odgovara Sylvie.

Naravno serija se ne vrti samo oko posla, Emily je i dalje u slatkoj ljubavnoj trilemi sa zgodnim chefom Gabrielom (Lucas Bravo) i ušminkanim Britom Alfiejem (Lucien Laviscount).

image

Lily Collins

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Promijenila si mi život", kaže joj Gabriel dok se kasno noću voze u auto, dok se Alfie i Emily voze u romantičnom balonu iznad dvorca i vinograda.

"Stalno govorimo o balansu između privatnog i poslovnog, sada sam sva u privatnom", kaže glavna protagonistica serije. I naravno, sve završava s prepoznatljivom rečenicom cijelog serijala "Što god odabrala, odaberi Pariz!"

Linker
20. travanj 2024 03:39