Od novih lica u nastavku filma pojavit će se američka glumica Jenna Ortega, inače najpoznatija po ulozi u Netflixovoj seriji ”Wednesday”

 WARNER BROS/PLANET/PROFIMEDIA
Nakon 36 godina

Više od 4 milijuna pregleda: Prvi trailer za nastavak kultnog "Bubimira" izazvao veliku pozornost

Nastavak filma iz 1988. godine pod nazivom "Bubimir Bubimir" trebao bi se početi prikazivati u rujnu ove godine, a okupio je većinu iste ekipe.

Nastavak filma iz 1988. godine pod nazivom "Bubimir Bubimir" trebao bi se početi prikazivati u rujnu ove godine, a okupio je većinu iste ekipe.

Ove godine na filmska platna stiže nastavak filma "Bubimir" legendarnog Tima Burtona, a nakon što su ranije ovaj tjedan objavljene prve fotografije sa seta, danas je stigao i dugoočekivani prvi trailer koji ima već preko četiri milijuna pregleda. Riječ je o nastavku slavne horor-komedije iz 1988. godine, a zanimljivo je i to što je okupio većinu iste ekipe. Glumac Michael Keaton tako će ponovno glumiti Bubimira, a svojim se ulogama također vraćaju Winona Ryder i Catherine O’Hara koje ćemo još jednom imati prilike gledati kao Lydiju i Deliju Deetz.

Od novih lica u nastavku filma pojavit će se Jenna Ortega i Monica Bellucci, a prikazivanje filma planirano je za 6. rujna. Iako je nastavak uspješnice iz 1988. trebao izaći mnogo ranije, snimanje je bilo odgođeno zbog štrajka u Hollywoodu. Film službeno nosi naziv "Beetlejuice Beetlejuice" ili u prijevodu "Bubimir Bubimir", a 65-godišnji američki redatelj otkrio je kako su dugo razmišljali o imenu.

image

Glumac Michael Keaton u nastavku filma ponovno će glumiti Bubimira

WARNER BROS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Razgovarali smo o puno različitih stvari. "Bubimir i ukleti dvorac", "Bubimir ide na zapad", "Bubimir na Havajima"... Sve su to bile moguće opcije", dodao je Burton koji je s Keatonom, koji i ovog puta tumači glavnu ulogu, surađivao i na filmovima "Batman" iz 1989. te nastavku "Batman se vraća" 1992. godine.

image

Od novih lica u nastavku filma pojavit će se američka glumica Jenna Ortega, inače najpoznatija po ulozi u Netflixovoj seriji "Wednesday"

WARNER BROS/PLANET/PROFIMEDIA

Originalan film "Bubimir" iz 1988. godine pratio je preminuli bračni par Maitland koji su, uz pomoć ekscentričnog duha Bubimira, na sve moguće načine pokušavali istjerati obitelj Deetz iz njihovog novog doma. Iako radnja nastavka još uvijek nije poznata, uvjereni smo da se radi o još jednom hit filmu.

Linker
27. travanj 2024 08:15