Mandatory Credit: Photo by Benainous+Catarina+Perusseau/Shutterstock (10243468e)
Brad Pitt and Quentin Tarantino
‘Once Upon A Time in Hollywood‘ photocall, 72nd Cannes Film Festival, France - 22 May 2019

 BENAINOUS+CATARINA+PERUSSEAU/SHUTTERSTOCK
treća suradnja

Tarantino najavio da će snimiti svoj posljednji film u kojem će glumiti Brad Pitt

Uradatak će govoriti o ciničnom filmskom kritičaru, kojeg će po pisanju američkih medija utjeloviti 60-godišnji glumac, a "The Movie Critic" bi trebao izaći krajem 2025. godine.

Uradatak će govoriti o ciničnom filmskom kritičaru, kojeg će po pisanju američkih medija utjeloviti 60-godišnji glumac, a "The Movie Critic" bi trebao izaći krajem 2025. godine.

Poznati holivudski glumac Brad Pitt nakon uspješnih filmova "Inglourious Basterds" i "Once Upon a Time... in Hollywood", koji mu je ujedno donio i Oscara za najboljeg sporednog glumca 2020. godine, ponovno će surađivati s talentiranim redateljem Quentinom Tarantinom.

Kako prenose američki mediji ovaj poznati dvojac trebao bi udružiti snage u filmu "The Movie Critic". Prema najavama to će ujedno biti posljednji Tarantinov film u redateljskoj karijeri, a trebao bi izaći krajem 2025. godine. Radnja "The Movie Critic" odvijat će se u južnoj Kaliforniji, u 70-ima prošlog stoljeća, a glavna zvijezda će biti cinični filmski kritičar koji piše za izmišljeni porno magazin The Popstar Pages. Nagađa se da bi glavnog lika koji je napisan prema stvarim događajima trebao utjeloviti 60-godišnji Pitt.

image
MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Mislim da je on bio jako dobar kritičar. Bio je jako smiješan u svojim kritikama, a istovremeno jako direktan. Psovao je, podbadao ljude, no sve u svemu je pisao jako dobre kritike", rekao je lani 60-godišnji redatelj za Entertainment Weekly.

Quentin već godinama govori da će nakon svog desetog filma (ako "Kill Bill" i njegov nastavak računamo kao jedan film) umiroviti, a često je naglašavao da smatra kako redatelji u poznijim godinama ne snimaju dobre filmove. Ipak, istaknuo je da će možda režirati i pisati scenarij za televiziju i kazalištu. Tarantino se također može pohvaliti i s dvije objavljene knjige - "Cinema Speculation" i romanom "Once Upon a Time in Hollywood" koji je nastao prema istoimenom poznatom filmu.

Linker
28. travanj 2024 02:13