SVJETSKA PREMIJERA

Svi usponi i padovi mlade holivudske zvijezde u filmu koji jedva čekamo!

Američka pjevačica i glumica Selena Gomez najavila je dokumentarac ‘My Mind & Me‘, čija je svjetska premijera 4. studenog.

Američka teen zvijezda, pop princeza, glumica i dizajnerica Selena Gomez ovog je ljeta proslavila 30. rođendan, a ove jeseni u distribuciju kreće prvi biografski dokumentarac ‘My Mind & Me‘ u produkciji Apple+ posvećen njezinom životu i radu.

Producenti ga najavljuju kao intimni pogled u uspone i padove koje je na tom putu u proteklih dvadeset godina proživjela i pritom stekla osobno bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na 95 milijuna dolara.

image

Selena Gomez s Taylor Swift na dodjeli nagrada Grammy u Los Angelesu 2016., kad su započeli njezini problemi s mentalnim zdravljem

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Fokus emisije je na posljednjih šest godina života zvijezde popularnog serijala ‘Only Murders in the Building‘, koja u njemu igra jednu od glavnih uloga, a Selena Gomez je u njemu sudeći prema prvoj najavi potpuno otvorila dušu.

U njemu se glavna protagonistica smije i plače dok objašnjava da ništa u svom životu ne bi mijenjala premda je bilo dana i tjedana kad joj nije bilo nimalo lako samoj sa sobom, a posebno kad joj je zbog napada panike bilo teško i disati.

Pogledajte video

"Nakon godina slave na vrhuncu popularnosti stvari su se zakomplicirale i sa slavom joj se nije bilo lako nositi. Potonula je u tamu i depresiju, a njezin put do novog svjetla potrajao je punih šest godina", piše u službenoj objavi filma čija je premijera zakazana 4. studenog ove godine. Redatelj filma je Alek Keshishian, koji se proslavio glazbenim dokumentarcem ‘Madonna: Truth or Dare‘, koji je snimio 1991.

"Moje dvadesete godine bile su putovanje kroz prelijepa, teška i mučna razdoblja koja nikada neću zaboraviti. Svi ti događaji, sva ta iskustva i nevolje oblikovali su me kao osobu koja sam danas. I još uvijek učim, ali sam sigurnija u sebe i znam što želim, a što - ne. Naučila sam biti zahvalna na svim darovima i hvala svim ljudima koji me na mom putu osnažuju i koji su mi podrška. Zbog njih želim postati najbolja verzija sebe kako bih im se mogla odužiti za njihovu podršku, vrijeme i pažnju koju mi daju", napisala je u svojoj objavi Selena Gomez koja je o važnosti mentalnog zdravlja prvi put javno progovorila u Bijeloj kući na Forumu o mentalnom zdravlju mladih.

"O tome treba javno govoriti, jer sam razgovor pomaže. A ne treba se sramiti potražiti i stručnu pomoć, ako sami uz podršku bliskih ljudi ne možemo razriješiti svoje probleme. Iz vlastitog iskustva znam mnogo o tome, jer je bilo dana kada mi se sve činilo crnim i beznadnim. Za proces oporavka treba vremena, truda i napora, ali se sve to na kraju isplati", zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 14:37