OD AUTORA ‘DARKA‘

Obožavatelji šokirani: Hit serija otkazana nakon samo jedne sezone

Iako je u trenutku kada je stigla na Netflix bila u samom vrhu po gledanosti, njemačka serija "1899" neće dobiti drugu sezonu.

Višejezična misteriozno-znanstvena serija "1899", koju su kreirali Jantje Friese i Baram bo Odar, autori hit serije "Dark", otkazana je nakon samo jedne sezone.

"Teškog srca javljamo vam da serija ‘1899‘ neće dobiti drugu sezonu. Željeli smo završiti ovo nevjerojatno putovanje s drugom i trećom sezonom kao što smo sa serijom ‘Dark‘, ali nekada stvari ne idu po planu", otkrili su na Instagramu autori serije koja je kritičare i dio gledatelja oduševila pa im ovaj potez nije jasan, dok je dijelu bila "luda" i "nerazumljiva".

Serija "1899" pratila je misteriozna događanja na brodu punom migranata koji su iz Europe putovali u Ameriku. Putnici su bili iz različitih europskih zemalja, a povezivala ih je nada i san o boljoj budućnosti u SAD-u. Napetost počinje kada neočekivano, usred oceana, otkriju drugi brod koji djeluje napušteno. Ono što pronađu na brodu pretvara putovanje puno nade u pravu noćnu moru.

Linker
10. travanj 2024 23:07