progovorila o dečku

Naživcirana Taylor Swift: ‘Djevojku vide samo kao ženu za jednu noć ili suprugu‘

Midnights je deseti studijski album slavne glazbenice, a u njemu je progovorila i o vezi s dugogodišnjim partnerom.

Jedna od najpoznatijih mladih kantautorica Taylor Swift poznata je po tome da otvoreno opjeva svaki prekid i propalu vezu u svojim hitovima. Doduše, Taylor više nema razloga za žalopojke, jer je u sretnoj vezi od 2016., no i dalje inspiraciju za glazbu pronalazi u privatnom životu. Na novom albumu Midnights progovorila je o govorkanjima da se zaručila.

Vezu s dečkom Joeom Alwynom drži daleko od očiju javnosti, jedino kako je obožavateljima dala uvid u njihov odnos je kroz nove pjesme. Novi album je vrlo iščekivan i već se govori da je to njen najosobniji album dosad.

image

Taylor Swift i Joe Alwyn

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Ova 32-godišnja pjevačica detalje o vezi otkrila je u pjesmi Sweet Nothing, a dečka je navela i kao koautora. U stihovima spomenute pjesme glazbenica aludira da svi drugi nešto žele od nje, dok je Joe ostao iskren i ne želi ništa.

Taylor je objasnila da njen album od 13 pjesama, govori o 13 neprospavanih noći, razbacanih kroz njen život, a nekoliko je dalo uvid u romantičan odnos s dečkom. Sama je otkrila da je pjesma Lavender Haze posebno inspirirana vezom s Alwynom. Rekla je da su kao par trebali odbaciti čudne tračeve, pisanja tabloida i samo ih ignorirati. "A ova pjesma je zapravo o činu ignoriranja tih stvari, kako bi zaštitili pravu stvar", pojasnila je.

U jednom stihu eksplicitno je rekla kako je živciraju nagađanja o zarukama: "Stalno me pitaju samo hoću li biti tvoja mladenka. Djevojku jedino vide kao ženu za jednu noć ili suprugu", opjevala je Swift. Nazvala je brak ‘sra**m iz 50-ih".

Na pjesmi Snow on the Beach, u kojoj se pita je li ljubav s Jayem zapravo prava stvar, gostuje joj Lana Del Rey.

image

Taylor je objavila 10. studijski album

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA

Par se navodno upoznao na Met Gali krajem 2016., nakon čega su se američka glazbenica i britanski glumac nastavili viđati u tajnosti. Ovog ljeta svjetski mediji raspisali su se o tajnim zarukama para.

Linker
18. travanj 2024 22:53