the good daughter

Nakon dvije godine pauze Jessica Biel vraća se na male ekrane

Glumica će igrati u Peacockovoj seriji "The Good Daughter" koja se temelji na istoimenom romanu, a također će sudjelovati u njezinoj produkciji.

Jessica Biel vraća se na male ekrane nakon dvije godine pauze. Glumica će igrati u seriji "The Good Daughter" koja će biti dostupna preko platforme Peacock, a također će sudjelovati u njezinoj produkciji. U ulozi scenaristice i producentice našla se Karin Slaughter, autorica istoimenog romana iz 2017. godine, čiju će radnju serija pratiti.

"The Good Daughter" se opisuje kao "napeta kriminalistička drama" koja prati sestre Charlotte (Jessica Biel) i Samanthu Quinn. Unatoč tome što ih je prije dvadeset i osam godina potresao jedan nasilan događaj, sestre su se trudile nastaviti sa svojim životima. No, ponovno dolazi do napada u gradiću Pikeville, a Charlotte se našla kao prvi svjedok na licu mjesta. Sada je kao odrasla žena i odvjetnica primorana suočiti se s prošlošću i vlastitim demonima.

image

Jessica Biel glumit će u seriji "The Good Daughter"

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Biel će na produkciji serije raditi s dosadašnjom partnericom Michelle Purple, s kojom je osnovala tvrtku Iron Ocean Productions. Serija također ponovno ujedinjuje Slaughter s producenticom Brunom Papandreom, koja je producirala Netflixovu seriju "Pieces of Her" iz 2022. godine, temeljenu na još jednom autoričinom romanu iz 2018. godine.

Biel je zadnji put glumila 2022. godine u seriji "Candy" koja je bila dostupna na platformi Hulu, a od tada ju nismo vidjeli u novijim ulogama. U seriji je utjelovila Candy Montgomery, kućanicu koja je sjekirom usmrtila svoju prijateljicu zbog sumnje da ima ljubavnu aferu s njenim suprugom. Glumica je tada priznala da joj je u početku bilo jako teško uživjeti se u ulogu jer sa stvarnom Candy ima vrlo malo dodirnih točaka te se zbog uloge morala suočiti sa svojom mračnom stranom. No izgleda da se ipak pronašla u kriminalističkim serijama.

Inače, 42-godišnjakinja je od 2012. godine u braku s glazbenikom i glumcem Justinom Timberlakeom, s kojim ima 8-godišnjeg Silasa i 3-godišnjeg Phineasa.

image

Jessica Biel i Justin Timberlake u braku su od 2012. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
27. ožujak 2024 21:07