MIOMIR MILIĆ
odličan spoj glasova

Matija Cvek i Marija Šerifović oduševili publiku: U samo 3 dana više od milijun pregleda

Suradnja Matije Cveka i Marije Šerifović oduševljava regiju, a već treći dan nalaze se na YouTube trendingu.

Suradnja Matije Cveka i Marije Šerifović oduševljava regiju, a već treći dan nalaze se na YouTube trendingu.

U petak je izašla pjesma "Pola sunca" u izvedbi eurovizijske pjevačice Marije Šerifović i Matije Cveka koja je oduševila publiku, a sada je prešla preko milijun i 200 tisuća pregleda na YouTubeu i prva je u trendingu. "Naježila sam se od ljepote, koja pjesma, koji duet! Bravo Marija i Matija", glase komentari na izvedbu pjesme, a obožavatelji također ističu da je ovaj duet predivan spoj glasova. "Kako je lijepo čuti pjesmu bez zavijanja i turbofolka! Kako je lijepo čuti kvalitetu", napisao je obožavatelj iz Srbije, a drugi se nadovezao: "Ujedinjeni Balkan. Kako je ovo lijepo kad smo zajedno ujedinjeni u lijepim stvarima. Tako treba biti." Glazbu teksta potpisuje Bane Opačić, dok su za aranžman zaslužni Dušan Alagić i Dušan Krsmanović.

Šerifović je isti dan objavila novi album "Dolazi ljubav", a publika je bila ugodno iznenađena kada je čula pjesmu s hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom. On je Mariju nazvao jednom od najboljih vokalistica u regiji, a dodao je da je ovaj duet apsolutni vrhunac njegove karijere.

Album "Dolazi ljubav" donosi osam pjesama za koji su snimljeni i video spotovi, a njime Marija Šerifović obilježava dvadeset godina glazbene karijere, u kojoj je ostvarila i pobjedu na Euroviziji 2007. godine. Od njezine pobjede na Eurosongu s pjesmom "Molitva" prošlo je nevjerojatnih 16 godina, no ista se i dalje rado izvodi. Uz pobjedu na prestižnom natjecanju, našle su se rasprodane koncertne turneje širom regije, bezbroj hitova i velika potpora obožavatelja.

Matija Cvek je nedavno također objavio drugi album "Vile se ovdje igraju", s kojim je već u prvom tjednu prodaje zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Posljednjih nekoliko godina koliko je na sceni, osim što je osvojio srca publike, osvojio je i prestižne nagrade za svoj doprinos u glazbi.

Linker
28. travanj 2024 01:46