LUKA DUBROJA
Od 3. ožujka

Kreće nova sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato", a napokon znamo i imena svih natjecatelja

Nova sezona donosi poznata glazbena i glumačka imena, a svake nedjelje gledatelje će zabavljati s uzbudljivim transformacijama.

Nova sezona donosi poznata glazbena i glumačka imena, a svake nedjelje gledatelje će zabavljati s uzbudljivim transformacijama.

Show "Tvoje lice zvuči poznato" u nedjelju, 3. ožujka vraća se na Novu TV s osmom sezonom. Sve je spremno za glazbeno-plesni spektakl, a svake nedjelje gledatelje će zabavljati nastupi osmero kandidata koji s nestrpljenjem čekaju početak showa.

Među natjecateljima osme sezone je poznata pjevačica i autorica mnogih glazbenih hitova u Hrvatskoj i regiji Antonija Šola, koja je za svoj autorski i kantautorski rad primila brojne nagrade publike i struke. Osim što potpisuje pjesme na albumima vodećih glazbenika, komponira i glazbu te je redovna članica Hrvatskog društva skladatelja. Novom izazovu i brojnim transformacijama Antonija se iznimno veseli. "Na neki način me ovaj show vraća glumi i spaja glumu s glazbom, a to su moje dvije ljubavi. Svi smo kandidati baš kliknuli i odlično se slažemo i veselimo se i vlastitim, ali i tuđim transformacijama. Želja mi je što više zabaviti gledatelje da im skrenemo pozornost sa svakodnevice i unesemo veselje i osmijehe u njihove domove", rekla je Šola.

image

Antonija Šola

LUKA DUBROJA

S glazbene scene ravno u show uplovit će i mlada pjevačica Mia Negovetić koja se od malih novu bavi glazbom. Osim autorskih uspješnica i koncerata, glumila je u mjuziklu "Magic Musical" s kojim je gostovala u Francuskoj te radila sinkronizacije za dva crtića. Svestranu i uspješnu Miju gledatelji će imati prilike upoznati u dosad neviđenim izdanjima. "Jako se veselim ovom projektu jer je najrazličitiji od svega što sam u životu do sad radila. Veselim se svakoj transformaciji, ali prije svega se veselim novim prijateljstvima, dobrom društvu i super iskustvu", istaknula je Mia.

image

Mia Negovetić

LUKA DUBROJA

Tomislav Marić, poznat i pod umjetničkim imenom ToMa, također će spojiti glumu, vokalne sposobnosti i plesne pokrete te okušati se kao kandidat najpoznatije plesno-pjevačke emisije. "Jako me raduje, ali istovremeno i zastrašuje činjenica da sam dio osmorke koja će narednih tjedana živjeti najčudnijim načinom života – svaki tjedan u novoj ulozi. Već nam je zabavno. Maske, kostimi, perike, štikle... Kao glazbenika jako me veseli što ću konačno moći koketirati s raznim glazbenim stilovima i izričajima... Nadam se da ćemo uspjeti ovu energiju i smijeh kojim smo trenutno mi okruženi prenijeti na sve gledatelje Nove TV", kazao je.

image

Tomislav Marić, poznat i pod umjetničkim imenom ToMa

LUKA DUBROJA

U čarima transformacije okušat će se i glumica Marija Kolb koja je osim kazališnih uloga, ostvarila i zapažene uloge u radiodramama. "Najviše se veselim ludim zadacima i transformacijama, radu s mentoricama i osobnom napretku u pjevačkom, plesačkom i imitacijskom smislu, a posebno kolektivnoj euforiji među kandidatima, zajedničkim druženjima i zabavi. Od sebe očekujem da budem slobodna i kreativna, da se usudim, bacim na glavu, a dočekam na noge. Od showa očekujem nezaboravno ludilo, šljokica na izvoz, sveopću pomutnju i šušur", izjavila je Marija.

image

Marija Kolb

LUKA DUBROJA

Talentiranoj ekipi pridružit će se pjevač Alen Bičević, vokal grupe Joy, koji se pjevanjem bavi od sedme godine, a na pozornici se osjeća gotovo kao kod kuće. "Ovo mi je definitivno najveći izazov do sad. Jedva čekam da počne! Jako se veselim zabavi, učenju, a ponajviše jednom novom iskustvu i transformacijama. Vjerujem da i mi i gledatelji možemo biti spremni na svašta", najavio je Alen.

image

Alen Bičević

LUKA DUBROJA

Imitacijama svoje ukućane odmalena zabavlja pjevačica Antonia Dora Pleško za koju je sudjelovanje u showu ostvarenje dječjih snova. S deset godina prvi je put doživjela veliku scenu kroz prvi hrvatski "Supertalent", na čiju se pozornicu vratila i nekoliko godina kasnije te skoro odnijela pobjedu, a opisala je svoje doživljaje za show "Tvoje lice zvuči poznato". "Kao mala oduvijek sam se presvlačila, imitirala druge izvođače, pravila predstave tako da sam presretna što imam mogućnost biti dijelom emisije "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj će se dio mojih djetinjih maštarija ostvariti uz pomoć profesionalaca. Od svega očekujem dobro druženje, zabavu, smijeh i jedno nezaboravno iskustvo", objasnila je Antonia.

image

Antonia Dora Pleško

LUKA DUBROJA

U mlađim danima u igrama transformacija Antoniji se pridruživao današnji plesač i uspješni influencer Luciano Plazibat koji će sve svoje talente pokazati na pozornici emisije "Tvoje lice zvuči poznato". "Prva želja koju imam je da se zabavim i budem 100% prisutan u svemu. Ovo je baš ostvarenje dječačkih snova, a isto tako želim i zabaviti publiku. Mogu reći da me moja ludost dovela do ovoga jer sam pristao na show gdje moram i pjevati, a ja nikad u životu nisam pjevao, pa to gledam kao najveći izazov, ali ne dam da me to obeshrabri. Idem iskreno, sretno i pun pozitive u sve jer ovo će za mene biti jedan od najljepših perioda u životu", naglasio je Luciano.

image

Luciano Plazibat

LUKA DUBROJA

Dobroj zabavi i nezaboravnom iskustvu veseli se i diplomirani glumac, pjevač i kantautor Faris Pinjo. "Jedva čekam da se dobro zezamo. Očekujem kvalitetan zabavni program i da će se ljudi uz naše dobre i lošije, smiješne i fascinantne transformacije moći opustiti, nasmijati i zabaviti na kraju radnog tjedna", kazao je glumac.

image

Faris Pinjo

LUKA DUBROJA

Uzbuđenje ususret novoj sezoni je na vrhuncu, a kandidati su spremni svoje prve nastupe podijeliti s gledateljima. Njihove izvedbe iz prve ruke pratit će i ocjenjivati četveročlani žiri kojeg čine Renata Končić Minea, Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić, a na kraju svake emisije pobjednik će novčani iznos donirati u humanitarne svrhe.

Linker
26. travanj 2024 02:05