SHUTTERSTOCK/GLORIA EDIT
glazbena poslastica

Ariana Grande i Mariah Carey ponovno su udružile snage i napravile remix poznate pjesme

Pjevačice su još prije 3 godine zajedno otpjevale novu verziju Mariahine blagdanske pjesme "Oh Santa", a tada im se pridružila i Jennifer Hudson.

Pjevačice su još prije 3 godine zajedno otpjevale novu verziju Mariahine blagdanske pjesme "Oh Santa", a tada im se pridružila i Jennifer Hudson.

Pjevačica i glumica, 30-godišnja Ariana Grande oduševila je obožavatelje viješću da će sedmi studijski album "Eternal Sunshine" objaviti 8. ožujka. Nedugo nakon toga objavila je prvi singl s novogm albuma "Yes, And?", koja je oduševila njezine fanove. Iako je glazbenica najavila da neće objavljivati nove pjesme do izlaska albuma, obećala da priprema dva iznenađenja. A čini se da je ovo jedno od njih! Naime, Grande je na Instagram profilu objavila suradnju s pop divom. Dvije talentirane pjevačice udružile su snage i napravile su remix pjesme "Yes, And?".

"Remix s jednom jedinom kraljicom i vječnom inspiracijom Mariah Carey. Ne mogu opisati koliko sam zahvalna na ovome. Hvala ti iz dubine srca što mi se dugogodišnji san ostvario", napisala je Ariana.

Ovo nije prva suradnja dviju glazbenica. Naime, 2020. godine također su otpjevale remix Careyine blagdanske pjesme "Oh Santa", a pridružila im se i talentirana Jennifer Hudson. Pjevačice su se također okupile i 2023. godine kako bi izvele singl uživo na jednom od Mariahinom koncertu "Merry Christmas One and All!" održanom u Madison Square Gardenu, New Yorku.

Inače, Ariana osim što je zaposlena s albumom u posljednje vrijeme posvetila se glumi. Naime, uskoro ćemo je gledati kao Glindu u filmu "Wicked" od kojeg mnogi puno očekuju s obzirom da se radi o ekranizaciji hit mjuzikla. Upravo joj je to snimanje donijelo i novu ljubav. Iako je film radila dok je još bila u braku s Daltonom Gomezom na setu se između nje i glumca Ethana Slatera dogodila ljubav.

Linker
26. travanj 2024 22:04