ODMOR NA KONTINENTU

Znate li gdje možete pronaći ljetno osvježenje, a da nije na moru?

Terme Tuhelj u Hrvatskom zagorju nedavno su proslavile 20. rođendan, a na velikoj proslavi koju je moderirao Mario Petreković, najavljeni su brojni noviteti

Kad se spomene ljeto, mnogima je prva aoscijacija Jadran. No, savršeni odmor može se provesti i u Hrvatskom zagorju, točnije u Termama Tuhelj, koje su nedavno proslavile 20. rođendan.

image

Moderator rođendanske zabave je bio komičar Mario Petreković

NINO VERDNIK

Zabava je održana u kampu Vita, jedinom s pet zvjezdica na kontinentu, gdje su brojne uzvanike zabavljali komičar Mario Petreković i Boss Band.

image

Novi ulaz u resort

NINO VERDNIK

Održan je i panel na kojem su Florjan Vasle i Vasja Čretnik, direktori Termi Tuhelj, predstavili poslovne rezultate te brojne investicije i novitete. Među njima su adrenalinski tobogan na vanjskim bazenima, gdje će posjetitelji moći uživati već ovog ljeta, i solarna elektrana. Od 2003. je pak obnovljen postojeći hotel i izgrađeno najveće kupalište u Hrvatskoj - površine 5000 četvornih metara - kao i SPAeVITA centar, te Glamping Village s pet zvjezdica.

image

Direktori Termi Tuhelj Florjan Vasle i Vasja Čretnik

NINO VERDNIK

Kupače će oduševiti i vodena rijeka, bazen s valovima, vodeno igralište za najmlađe, adrenalinski tobogani... Za nezaboravno ljeto će se pobrinuti i Severina, koja 29. srpnja nastupa na Tuheljskoj noći, a u sklopu manifestacije Summer Fest Tuhelj će se na terasi dvorca Mihanović od 14. srpnja do 25. kolovoza održavati manji jazz koncerti i glazbene večeri pod nazivom ‘A strana Zagorja‘.

image

Među novitetima su solarni paneli

NINO VERDNIK

Planiraju se i nastupi akrobata i žonglera, kino na otvorenom, nastupi stand-up komičara, nogometni turnir, kao i event ‘Zagorje u malom‘, gdje će ovaj kraj biti predstavljen kroz nastupe mažoretkinja, lokalnih KUD-ova i tržnice domaćih proizvoda.

Linker
14. travanj 2024 15:03