INSTAGRAM
predivna mjesta

Uskoro počinje snimanje nove sezone "Bijelog lotusa": Ovo su hoteli koji su idealan izbor za set

Treća sezona čije snimanje počinje u veljači smještena je na Tajland. I dok je prva bila na Havajima, a druga na Siciliji te su itekako pridonijeli popularnosti same destinacije, fanovi s velikim nestrpljenjem očekuju informacije o novom setu.

Treća sezona čije snimanje počinje u veljači smještena je na Tajland. I dok je prva bila na Havajima, a druga na Siciliji te su itekako pridonijeli popularnosti same destinacije, fanovi s velikim nestrpljenjem očekuju informacije o novom setu.

HBO-ova uspješnica "Bijeli lotos" u prethodne dvije sezone snimala se na zanimljivim svjetskim lokacijama. Tako smo u prvoj sezoni mogli uživati u prekrasnim havajskim plažama, dok nam je druga sezona pružila ljepote Italije, odnosno Sicilije. Treća sezona seli se na Tajland, a snimanje će započeti u veljači, dok ćemo u zgodama i nezgodama glavnih likova uživati tek 2025. godine. Naime, zbog štrajka producenta i scenarista veliki broj serija i filmova je morao odgoditi svoje snimanje, a tako je bilo i sa serijom "Bijeli lotos".

Osim što je poznata lokacija serije, također su poznati i glumci koji će zasigurno utjeloviti zanimljive likove u trećoj sezoni. Tako ćemo gledati Jasona Isaacsa, Leslie Bibb, Michelle Monaghan, Patricka Schwarzeneggera, Aimee Lou Wood, Parkera Poseya, ali i poznatog srpskog glumca Miloša Bikovića.

"Bijeli lotos" poznata je po zanimljivim temama pa je tako prva sezona bila o novcu, druga o seksu, a treća će biti o unutarnjem miru i duhovnosti. Osim zanimljivih likova i radnje, uspješnica producenta Marka Whitea donijela je prekrasne hotele u kojima bismo se zasigurno htjeli zadržati. Većina radnje događa se u prekrasnim luksuznim hotelima koje za potrebe serije imenuju "The White Lotus".

Tako je hotel na Havajima, zapravo Four Seasons Resort Maui, dok je druga sezona snimana u hotelu San Domenico Palace kojeg su za potrebe radnje imenovali White Lotus Resort Sicily. Iako još uvijek nije potvrđeno gdje će se snimati treća sezona, brojna su nagađanja o izboru producenta. U nastavku vam donosimo popis hotela za koje najviše nagađaju da će se odvijati radnja treće sezone.

Four Seasons Resort Koh Samui, Tajland

Ovaj luksuzan hotel s pet zvjezdica po mnogima je gotovo idealan izbor za novu sezonu "Bijelog lotosa" jer zbog ugodnog i opuštenog ambijenta izgleda kao savršena destinacija za odmor. Hotel u svojoj ponudi ima i nekoliko bazena, luksuznih apartmana s privatnom plažom i pogledom na more i zalaske sunca. Osim samog smještaja, Four Seasons Resort Koh Samui u ponudi ima raskošne spa centre te satove ronjenja i snorkelinga, a također je moguće iznajmljivanje i privatne jahte. U sklopu hotela moguća je organizacija i vjenčanja, pa bi to moglo odlično poslužiti scenaristima ako se slučajno netko u novoj sezoni treba vjenčati.

image

Hotel pruža prekrasan pogled na more

PRESS FOUR SEASONS RESORT KOH SAMUI
image

Neki apartmani imaju i privatne bazene

PRESS FOUR SEASONS RESORT KOH SAMUI
image

Moguće je organizirati vjenčanje na plaži hotela

PRESS FOUR SEASONS RESORT KOH SAMUI

Four Seasons Resort, Chiang Mai

Four Seasons Resort Chiang Mai nalazi se trideset minuta vožnje od centra grada Chiang Mai, što ga čini idealnim za pronalaženje unutarnjeg mira te "bijega" od posla i stresa. Gosti u ovom hotelu, osim u prekrasnom smještaju mogu uživati u raznim sportskim aktivnostima među kojima se najviše ističe treniranje tajlandske borilačke vještine Muay Thai, tenis, ali i vožnja biciklom pored prekrasnih rižinih polja koji se nalaze pokraj hotela.

image

Gosti mogu uživati u vožnji biciklom pored rižinih polja koja su okolo hotela

PRESS FOUR SEASONS RESORT CHIANG MAI
image

Hotel je idealan za pronalaženje unutarnjeg mira te "bijega" od posla i stresa

PRESS FOUR SEASONS RESORT CHIANG MAI
image

Osim sporta, također se mogu pridružiti vođenoj meditaciji koju hotel nudi

PRESS FOUR SEASONS RESORT CHIANG MAI

Four Seasons Hotel Bangkok, Chao Phraya River

Hotel se nalazi u blizini Chao Phraya rijeke u Bangkoku, a ima 299 hotelskih soba koje pružaju prekrasan pogled na vrtove i rijeku. Lani se upravo ovaj hotel našao na visokom trećom mjestu na listi "The World‘s 50 Best Hotels". Osim u prekrasnom smještaju, godsti mogu uživati u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi od tradicionalne pa do zapadnjačke pa se u ponudi nalaze talijanske i francuske delicije. Gosti također mogu uživati i u wellness centru kao i u raznim fitnes aktivnostima, a nešto što je najzabavnije je definitivno joga na madracu na napuhavanje u hotelskom bazenu.

image

Hotel se nalazi u blizini Chao Phraya rijeke u Bangkoku

PRESS FOUR SEASONS HOTEL BANGKOK AT CHAO PHRAYA RIVER
image

Lani je hotel završio na visokom trećom mjestu na listi "The World‘s 50 Best Hotels"

PRESS FOUR SEASONS HOTEL BANGKOK AT CHAO PHRAYA RIVER

Four Seasons Tented Camp, "Zlatni trokut"

Four Seasons Tented Camp nalazi se u regiji Laosa, Tajlanda i Mianmara koja se naziva "Zlatni trokut", a ovo područje je prije bilo poznato po proizvodnji opijuma i heroina. Hotel se nalazi južno od Myanmarske granice, na prekrasnoj osami koja pruža pravi odmor. Smještaj nudi maksimalnu privatnost, a svaka soba ima ručno izrađen namještaj. A gosti između ostalog mogu uživati u jedinstvenom iskustvu poput jahanja slona, ali i u opuštajućim šetnjama kroz šume.

image

Four Season se nalazi južno od Myanmarske granice, na prekrasnoj osami koja pruža pravi odmor

PRESS FOUR SEASONS TENTED CAMP
image

Ima i nekoliko bazena

PRESS FOUR SEASONS TENTED CAMP
Linker
27. travanj 2024 18:27