crown island

 OTHEBYSREALTY.COM
OTOK NA PRODAJU

Traži se kupac: Jedan otok, tri kuće, utočište za kornjače, klub na plaži i vlastita luka

Otok Crown Pigeon, u okrugu North Eleuthera otočja Bahami, nudi 11 hektara zemlje i traži svog vlasnika.

Otok Crown Pigeon, u okrugu North Eleuthera otočja Bahami, nudi 11 hektara zemlje i traži svog vlasnika.

Ako ste mislili da nije moguće posjedovati otok, u krivu ste! Moguće je, naravno ako imate za to 44,5 milijuna dolara. Cijena je to za koju se nudi Crown Pigeon, u okrugu North Eleuthera koji je dio otočja Bahami. Čini ga 11 hektara zemlje smještene između obale bijelog pijeska na zapadu i tirkiznih plićaka luke Harbour Island na istoku, tri kuće, utočište za kornjače, klub na plaži i vlastita luka, a tu su i plaže s bijelim pijeskom, njegovanim travnjacima, zelenim grmljem, bujnim autohtonim lišćem i orhidejama. Na njegovoj sjevernoj, južnoj i zapadnoj strani nalaze se tri prirodne plaže. Što se tiče kapaciteta ljudi na tom otoku, u tri rezidencije moguće je smjestiti 15 gostiju.

Tvrtka za luksuzne nekretnine na Bahamima, Damianos Sotheby‘s International Realty, opisuje otok kao ‘"idealnu destinaciju za obiteljska okupljanja, korporativna odmarališta ili jednostavno luksuzni odmor s prijateljima", budući da ima dovoljno prostora za zabavu. Napominju da ovaj privatni otok "nudi vrhunsku privatnost, luksuz i prirodnu ljepotu". Svaka rezidencija ima funkcionalne terase, palubne prostore, vrtove, vanjske kuhinje i ‘infinity‘ bazene. Tu je i klub na plaži, bar i zajednički roštilj u kojem mogu uživati svi gosti. Ljubitelji jedrenja uživat će u luci od četiri hektara koja ima dva dizala za brodove, rampom za izvlačenje i plutajućim pristaništem za lakši dolazak. Područje za plovidbu nalazi se na zavjetrini otoka, koje je također označeno kao utočište morskih kornjača.

Fotografije iz rezidencija otkrivaju osunčane interijere ugodnih i toplih boja. Dnevne i spavaće sobe imaju velike prozore i dvorišna vrata, tako da gosti mogu uživati u pogledu sa svih strana. Kada uđe vrućina u kuću, tu su stropni ventilatori koje ima većina soba. Unatoč tome što je otok, Crown Pigeon ima mrežno napajanje zahvaljujući kabelu koji vodi do većeg otoka Eleuthera. Neke od drugih tehničkih značajki uključuju: sustav za pripremu vode, organski komposter, rezervne generatore te sustave za pritisak vode i brzi internet u svim rezidencijama. Nekoliko dodatnih transformatora već je postavljeno na otoku što omogućuje izgradnju dodatnih kuća ili objekata.

Kada je riječ o lokalnim atrakcijama, u vlasništvu otoka nalazi se plovilo idealno za kratka međuotočna putovanja, a Crown Pigeon udaljen je kratkom vožnjom brodom od povijesnog Dunmore Towna na Harbour Islandu, koji nudi okus lokalne kulture i kuhinje te poznatu plažu - Pink Sands. Video objavljen na YouTubeu gledateljima pruža sveobuhvatan obilazak otoka te je pogledan više od 63.000 puta, a mnogi su ga nazvali ‘rajem‘. Dodatne informacije o kupnji dostupne su na linku.

Linker
29. travanj 2024 13:10