Greece Ghanem

 INSTAGRAM
Split, Čiovo...

Najpoznatija 50+ influencerica koju slave zbog cool stila ljetuje na našoj obali

Divne kadrove podijelila je sa svojim pratiteljima koji su jednako oduševljeni njezinim izgledom kao i jadranskim mjestima.

Divne kadrove podijelila je sa svojim pratiteljima koji su jednako oduševljeni njezinim izgledom kao i jadranskim mjestima.

Jedna od nautjecajnijih i insprativnijih infleuncerica današnjice, Grece Ghanem nadahnjuje nas svakodnevno svojim elegantnim modnim stilom s kojim se ne boji eksperimentirati niti uključiti snaže siluete, neobične krojeve i kombinacije boja. Grece, prepoznatljive sijede frizure, je veliki uzor mnogima jer dokazuje da dobar stil nema veze s godinama te da ne postoji dobna granica kada je u pitanju vlastiti modni izričaj.

S 58 godina, jedna je od starijih infleuncerica, prati ju više od milijun osoba, a redovna je gošća i na Tjednima mode u Parizu, Londonu i Milanu. A trenutno se nalazi na našoj obali - ljetuje u Splitu odakle je posjetila Trogir i Čiovo, pa je kadrove s ljetovanja podijelila na Instagramu. Pozirala je u tirkiznom badiću brenda Mango, a još jedna od ljetnih kombinacija kojom je spojila nekoliko stilova je plava Solid and Striped haljina koju je nosila sa svilenom maramom i traper Louis Vuitton torbom.

Greece je rođena u Libanonu, preselila se u Kanadu te radila kao mikrobiologinja. Ubrzo nakon toga ostavila je struku i krenula raditi kao osobna trenerica, a posljednjih godina istaknula se kao modna ikona, model i influencerica čiji stil obožavaju žene diljem svijeta.

prije Splita, Greece je posjetila Grčku, a posjetila je i ekskluzivnu Guccijevu plažu u Saint Tropezu o kojoj smo pisali ovdje. Svakako zavirite na njezin profil, za dnevnu dozu dobre mode i cool ljetnog stila - od mornarske majice i paperbag kratkih hlača koje je nosila sa slamnatim šeširom, do kulerske kombinacije baggy bijelih traperica s trendi prslukom, od glave do pete Chanel looka i seksi večernjih haljina...

Linker
26. travanj 2024 16:18