SEDAM DANA ZABAVE

Ljetna party avantura: Pridruži se jedinstvenom Destination Ultra glazbenom putovanju

Sedam čudesnih dana isprepleteni su doživljajima za sva čula, okupani čistim jadranskim morem, bajkovitim lokalitetima i povezani zvučnom kulisom najvećih svjetskih umjetnika elektroničke glazbe.

Osim netaknute prirode, Hrvatska se može pohvaliti živopisnom kulturnom baštinom, mediteranskom klimom i gastronomijom koja privlači milijune turista godišnje pa su upravo zato organizatori europske inačice najvećeg festivalskog brenda na svijetu, odlučiti ponuditi jedinstveni koncept na svijetu – Destination ULTRA!

Sedam čudesnih dana isprepleteni su doživljajima za sva čula, okupani čistim jadranskim morem, bajkovitim lokalitetima i povezani zvučnom kulisom najvećih svjetskih umjetnika elektroničke glazbe. Vrijeme je za još jednu ljetnu glazbenu i destinacijsku razglednicu Hrvatske, a organizatori najavljuju da će vrlo brzo otkriti koje glazbene zvijezde stižu na Brač, Hvar i Vis! Deveto izdanje festivala započinje u splitskom Parku Mladeži koji će zasvijetliti u ULTRA Europe bojama od 7. do 9. srpnja. Od nedavno su poznata imena prvih izvođača – Adam Beyer, Afrojack, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet.

image
PROMO

Regionalne trodnevne festivalske ulaznice mogu se osigurati po cijeni od 99 € putem sustava Entrio i na prodajnima mjestima Tisak Media. Nakon tri veličanstvena dana u Splitu, festival ULTRA Europe poziva na jedno potpuno drugačije glazbeno i destinacijsko iskustvo. Slijedi bajkovito putovanje hrvatskim otocima koji svojom jedinstvenom prirodom, mirisima i okusima otkrivaju svu čaroliju koncepta Destination ULTRA.

Prva stanica ove glazbene morske karavane započinje Regatta partyjem koji će se održati 10. srpnja u 585 Clubu, smještenom na Bolu, u blizini najljepše plaže na svijetu – Zlatnom ratu. Riječ je o intimnom, ali snažnom klupskom iskustvu i atmosferi, koje su prošle godine, svojim nastupom, obilježile energične sestre NERVO. Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 29€. Peti dan je rezerviran za najsunčaniji otok na Jadranu. U Hvaru se sprema ULTRA Beach koji će se i ove godine održati u Carpe Diem Beach Clubu na Paklenim otocima, 11. srpnja. Uz kristalno čisto more i plažu okupanu suncem, ovaj dnevni party poznat je po posebnoj energiji i trenucima zbog kojih ga mnogi prozivaju najboljim beach partyjem u Europi. Cijena GA ulaznica je 45€, a VIP ulaznice 149€.

image

Ultra Europe

PROMO

Zalazak sunca znak je da počinje još jedna prava glazbena poslastica. Mjesto radnje je isto, ali je priča potpuno drugačija. Carpe Diem prepušta DJ pult programu RESISTANCE Hvar, a plesni podij obožavateljima malo tvrđeg house i techno zvuka. Riječ je o jednom od najposjećenijih partyja, za koji se ulaznice vrlo brzo rasprodaju, stoga je idealni trenutak osigurati svoju i to po cijeni od 29€. Koliko je popularna ova destinacija govori i podatak da se jedan od najvećih DJ-a svijeta, svih vremena, Martin Garrix nenajavljeno pojavio te poželio i sam zasvirati na ovoj posebnoj pozornici. Bio je to samo još jedan trenutak za pamćenje i jedno od iznenađenja kojima organizatori svake godine nastoje zahvaliti tisućama Ultranauta za njihovu vjernost već skoro punih deset godina.

image
PROMO

A kad je riječ o zatvaranju ovog nevjerojatnog putovanja, postoji li bolje mjesto od Visa, jednog od najomiljenijih i najposebnijih hrvatskih otoka. RESISTANCE VIS održat će se 12. srpnja, na jednom od najekskluzivnijih mjesta na Mediteranu, u tvrđavi Fort George. RESISTANCE VIS nikada ne razočara, a kako je riječ o boutique događanju, koje obilježava ples uz vodeće underground umjetnike te čudesni izlazak sunca, prava je privilegija biti dijelom posljednje Destination ULTRA stanice. Ulaznice po cijeni od 29€ u prodaji su od danas. Moguće je kupiti i sedmodnevnu ulaznicu po cijeni 349€, a ostalo je svega još nekoliko mjesta na ULTRA Europe family jahti.

Destination Yacht Package svakako je najposebniji način za doživjeti deveto izdanje festivala, a uključuje sedmodnevno krstarenje najljepšim otocima hrvatske te VIP ulaznice na sve party lokacije. Među partnerima festivala je i Hrvatska turistička zajednica, koja je dala značajan doprinos u pozicioniranju Hrvatske kao jedne od top europskih festivalskih destinacija.

image
PROMO

“Hrvatska turistička zajednica i ove je godine ponosan partner jednog od najvećih i najpoznatijih glazbenih festivala na svijetu, koji je Split, ali i Hrvatsku u cjelini pozicionirao kao nezaobilazne destinacije među mladim ljubiteljima putovanja i dobre glazbe. Navedeno potvrđuje i status Ultre kao najboljeg svjetskog festivala te me veseli što ćemo i ove godine ugostiti brojne posjetitelje iz preko 140 zemalja. Odlična je to prilika za dodatnom promocijom naše zemlje koja će, osim brojnih posjetitelja, ugostiti i globalno najpoznatije glazbenike“, izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, naglasivši kako su promotivni efekti festivala iznimno veliki i višestruki.

S obzirom na to kako je Mastercard ponovno jedan od najvećih službenih sponzora festivala ULTRA Europe, posjetiteljima će omogućiti jednostavno, brzo i sigurno uživanje u omiljenoj glazbi i atmosferi uz korištenje Mastercard® kartica, kao i brojne prednosti i iskustva dostupna na Priceless.com.

Linker
17. travanj 2024 00:59