JAIDEEP OBEROI
SAVRŠENI ODMOR

Krenite na put oko svijeta uz zimski broj magazina Gloria Putovanje

U novom broju luksuznog magazina Gloria Putovanje predlažemo najatraktivnija odredišta za uživanje na snježnim padinama, ali i egzotičnim plažama daleko od Europe.

U novom broju luksuznog magazina Gloria Putovanje predlažemo najatraktivnija odredišta za uživanje na snježnim padinama, ali i egzotičnim plažama daleko od Europe.

Svaka čast ljetnom godišnjem odmoru, no zašto ne biste i zimu iskoristili za predah od stresne svakodnevice? Ako ste ljubitelj skijanja i svježeg zraka razmislite o odlasku u planine, a odgovaraju li vam više rajske plaže i visoke temperatue - pobjegnite u tople krajeve. Za konkretne prijedloge i ideje, tu je novi broj luksuznog magazina Gloria Putovanje na skoro 200 stranica.

image
TAJ LAKE PALACE

Donosimo preporuke najljepših skijališta - od susjedne Slovenije i Bosne i Hercegovine, preko Austrije, Švicarske i Francuske do Kanade i Sjedinjenih Američkih Država. A osim savršenih staza suvremeni ski resorti imaju toliko dobro opremljene sobe i apartmane, spa i wellness zone te restorane i barove da ćete ondje uživati čak i ako niste vješti skijaši. Kombinirajte relaksiranje i partijanje, a kako biste pritom bili “in”, nadahnite se modnim i make-up trendovima koje vam predstavljamo.

image

U Laponiju dolaze i ljubitelji nordijskog skijanja

KAKSLAUTTANEN ARCTIC RESORT

Ljubiteljima snježne idile predlažemo i čarobni otok Grenland te glamurozni arktički resort u najsjevernijoj finskoj pokrajini Laponiji, gdje iz ostakljenih iglua možete promatrati polarnu svjetlost. Lijepa strana zime je i advent, kada brojni gradovi zablistaju na poseban način. Posvuda su punktovi s hranom i kuhanim vinom (pripremili smo vam recepte i za neka druga vruća zimska pića), a ulice postaju mjesto za druženje i zabavu. Uz hrvatske gradove, advent doživite i u europskim metropolama poput Beča, Budimpešte ili Bruxellesa.

image

Predvorje hotela Nomad na Bjelašnici

PROMO

Poseban je gušt tijekom zime otići negdje gdje su ljetne temperature pa pročitajte reportaže naših suradnika sa Sejšela, iz Južnoafričke Republike, Vijetnama i Paname. Priuštite si put u alžirsku pustinju Tasili n’Adžer, boravak u raskošnom heritage hotelu na indijskom jezeru Pichola, karneval u Rio de Janeiru, zanimljivu ‘turneju’ po SAD-u na kakvoj je, primjerice, bila TV urednica i voditeljica Mojmira Pastorčić...

image

Fotograf John Pavlish u parku Nui Than Tai u Vijetnamu

PRIVATNI ALBUM

A mogu i bliže varijante: city break u Istanbulu ili Barceloni, i to izvan tipičnih turističkih punktova. Odlučite li ipak ostati kod kuće, jer vam treba odmor od užurbanog životnog tempa, neka od najatraktivnijih svjetskih odredišta upoznajte kroz književna djela. Ili jednostavno uzmite Gloriju Putovanje, u kojoj ćete na dar dobiti Pharmaceris travel size novitete: specijaliziranu otopinu za čišćenje lice, dekoltea i leđa T-Sebo-Almond-Claris ili umirujući šampon za osjetljivo vlasište i nježnu kosu H-Sensitonin.

image

Plaža Anse Source d‘Argent na Sejšelima

PRIVATNI ALBUM

Neovisno o tome putujete li iz naslonjača ili doslovno, nadamo se da će vas to iskustvo ispuniti pozitivnom energijom, jer to i jest njihov smisao. Uživajte u putovanjima i blagdanima!

Linker
26. travanj 2024 20:35