U Galeriji Emporium

Brend Lunilou, čija je vlasnica Izabel Kovačić, otvorio dućan u Ljubljani

Galerija Emporium, ljubljansko odredište za vrhunsku modu, i Lunilou, hrvatski eco-friendly brend, ugostili su poznata lica na ekskluzivnom modnom brunchu kako bi proslavili svoje novo partnerstvo.

Ljubljana je postala novi dom za domaći brend koji se proslavio odjećom za djecu i roditelje. Lunilou, modno ime koje je prije osam godina osnovala Izabel Kovačić, sada je u Galeriji Emporium okupio niz hrvatskih i slovenskih influencera koji su razgledali neodoljive komade iz nove Lunilou kolekcije. Paula Sikirić, Elena Dizdar, Karla Zelić, Urška Sršen i još mnogi drugi uspjeli su uloviti, ponekad vrlo brzo rasprodane, Lunilou trenirke te poneki komad iz kolekcije za novorođenčad.

image
KARLO PAVLIĆ
image
KARLO PAVLIĆ

Galerija Emporium, smještena u elegantnoj zgradi iz 1903. godine, dugo je bila sinonim za stil i sofisticiranost, nudeći široku ponudu međunarodnih modnih brandova. Raznolikošću kolekcija trgovina zadovoljava istančane ukuse i onih izbirljivih modnih entuzijasta. Suradnjom Emporiuma i brenda Lunilou, Ljubljana postaje drugi dom za ovaj brend koji od 2015. nudi inovativne proizvode bez kemikalija za roditelje i djecu. Kroz kvalitetne tkanine, najmekše trenirke, udobne haljine, Lunilou nas, na čelu s osnivačicom Izabel Kovačić već 8 godina uvodi u svijet ekološki osviještene mode.

image
KARLO PAVLIĆ

"Suradnja između Lunilou i Galerije Emporium označava značajnu prekretnicu za oba brenda. Sretni smo i ponosni što upravo mi imamo priliku zaviriti u slovensko tržište sa tako divnim partnerima. Naše zajedničke vrijednosti kvalitete i održivosti dovele su do suradnje koja će našim novim kupcima omogućiti pristup Lunilou eco-friendly proizvodima u glamuroznom okruženju Galerije Emporium.", rekla je Izabel Kovačić.

image
KARLO PAVLIĆ
Linker
24. travanj 2024 09:38