‘He‘s Not The One‘

Zvijezda The Voicea Filip Rudan predstavlja novi singl i spot za suvremenu rock baladu

Jedan od najistaknutijih mladih glazbenika, Filip Rudan, vraća se s dugoočekivanim novim singlom. Emotivna suvremena rock balada naziva „He‘s Not The One“ kantautorska je pjesma koja sjajno ističe Filipov glazbeni talent te već ranije zapažene iznimne vokalne sposobnosti.

Njegov impresivan vokal u pratnji zavodljivih gitarskih dionica, inspiriranih legendarnim blues-rock pjesmama, vodi nas u priču o dvoje ljudi koji se, zarobljeni između prošlosti i budućnosti, suočavaju s istinskim osjećajima i skrivenim željama. Najnoviji singl „He's Not The One“, s potencijalom da postane istaknuti hit s prepoznatljivim potpisom Filipa Rudana, prvi je u nizu novih pjesmama koje ovaj sjajni glazbenik planira predstaviti u narednim mjesecima.

Damir Kedžo oduševljen Filipovom izvedbom njegove pjesme: 'Baš mi je ova najdraža'

„Tijekom jednog dana gledao sam kišu i, svirajući gitaru, riječi su došle same od sebe. Inspiracija se samo pojavila. Nekad inspiracija dođe iz vlastitog iskustva, a ponekad me, kao ovog puta, inspiriraju općenite životne situacije. Vjerujem da se u ovoj pjesmi mogu pronaći mnogi i da će ju svatko moći interpretirati na svoj način“, opisuje Filip Rudan koji je autor glazbe i teksta.

Aranžman i produkciju singla supotpisuju Filip Rudan i Hrvoje Domazet, a priču pjesme slikovito prati video spot u produkciji tima Beyond Pines Films. Filipovu ideju o spotu u djelo je realizirao redatelj Dinko Šimac, dok su prilikom stvaranja scenarija i asistiranja za vrijeme snimanja uvelike doprinijele Tara Turopoljac, Romana Pavliša i Nela Kliček. Glavne uloge, uz Filipa, tumače sjajni mladi glumci Melody Martišković i Matija Gašpari. Petra Mikšik potpisuje fotografije, a ukupni vizualni dojam upotpunile su Dorotea Hrenek te stilistica Ana Nikačević.

'The Voice' se proslavio i u svijetu! O jednom nastupu nitko ne prestaje pričati: 'Bitke su daleko iznad onih u drugim zemljama'

„Atmosfera na snimanju spota zaista je bila jako, jako lijepa. Svatko je odradio sjajan posao, a i sam se okušao u asistiranju što mi je bilo jako zanimljivo. Za Dinka (redatelja) sam saznao iz razgovora s prijateljicom glazbenicom. Pogledavši njegove radove, shvatio sam kako atmosfera koju on stvara u videima idealno odgovara mojoj ideji i viziji. Svi koji su sudjelovali su fenomenalne osobe i odmah smo kliknuli. Ukratko, cijeli proces bio je jako zabavan, spot u potpunosti dočarava esenciju i raspoloženje pjesme i zaista sam sretan s finalnim rezultatom!“, zaključio je pjevač.

Linker
14. travanj 2024 09:30