Čitam, gledam, slušam

Vikend preporuke Filipa Vidovića: Sjajni naslovi za ugodnu razbibrigu

Glumac zagrebačkog HNK, koji oduševljava elegantnim koracima u TV showu Ples sa zvijezdama, odabrao je svoje favorite iz svijeta pop-kulture

I dok Filipa Vidovića možemo svake nedjelje gledati kako pleše na različite glazbene brojeve na showu 'Ples sa zvijezdama', on nam je otkrio svoje preporuke iz svijeta glazbe, televizije i knjige. Naslovi i djela u kojima Filip uživa idealni su za slobodno vrijeme i vikend pred nama.


#čitam

Nedavno sam pročitao predivan roman Maje Lunde ‘Povijest pčela’. Jako topla i zanimljiva priča koju bih preporučio svakome. Prije par dana bila je praizvedba tog teksta u HNK Zagreb, ako slučajno niste bili, to je svakako nešto što ne biste smjeli preskočiti.

image

'Povijest pčela

PREDD

Čitajte i: Vikend preporuka Tatjane Jurić: Knjige, serije i filmovi koji razvijaju žensku snagu


#gledam

Upravo na Netflixu gledam četvrtu sezonu serijala ‘Formula 1: Drive to survive’. Inače uopće ne pratim Formulu 1, ali serijal je jako dinamičan, uzbudljiv i napet. Ako ste sportski tip, onda je ovo moja topla preporuka.

Čitajte i: Vikend preporuke Maje Posavec: ‘Film o epidemiji izazvanoj ljudskom rukom. Nadrealno!‘


#slušam

Jako volim glazbu. Teško mi je preporučiti određeni album, ali uvijek se volim vratiti u neko starije vrijeme i slušati Nata King Colea, Sinatru, Barryja Whitea i Ivu Robića.

Linker
15. travanj 2024 22:21