Još malo!

Uskoro stiže četvrta sezona omiljene serije ‘Stranger Things‘: Odgovori na mnoga pitanja

Jedva čekamo vidjeti što će donijeti nadolazeća sezona, koja se održava tijekom proljetnih praznika. Evo svega što do sada znamo o četvrtom nastavku, uključujući i datum premijere.

Premijera četvrte sezone Stranger Things je konačno pred vratima. Novi nastavak Netflixove znanstveno-fantastične drame fanovi su dugo iščekivali. Naime, treća sezona serije završila je s nekim velikim preokretima i zagonetnom scenom zbog koje smo svi teoretizirali o tome što slijedi pa se veselimo što ćemo konačno dobiti odgovore na neka pitanja.

Netflix je izbacio službeni trailer za Stranger Things Season, a isječak počinje s Max Mayfieldom (Sadie Sink) koji sjedi kraj groba svog polubrata Billyja Hargrovea (Dacre Montgomery), koji se posljednji put žrtvovao da bi spasio Eleven u finalu 3. sezone. Pogledajte cijeli trailer za 4. sezonu Stranger Things u nastavku.

Osim toga, Netflix je 6. kolovoza potvrdio da će četvrta sezona Stranger Things službeno izaći 2022. Vijest je popraćena kratkim teaserom, dok je spot je emitiran tijekom Olimpijskih igara Tokiju. Prvi dio će izaći 27. svibnja, dok će drugi dio nove sezone izaći 1. srpnja 2022.

Serija Stranger Things privukla je rekordan broj gledatelja na Netflixu, a pobrala je pohvale kritičara za karakterizaciju likova, ritam, atmosferu, glumu, režiju, scenarij te posvetu filmovima iz osamdesetih.

Čitajte i: Millie Bobby Brown o seksualizaciji koju proživljava otkako je punoljetna: ‘Mogu vam reći da je odvratno‘

Mnoga priznanja

Serija je osvojila niz priznanja i nominacija uključujući 31 nominaciju za prestižnu televizijsku nagradu Emmy, četiri nominacije za Zlatni globus, nominaciju za nagradu Britanske televizijske akademije, dvije nominacije Udruženja redatelja Amerike, tri nominacije Udruženja scenarista Amerike te tri nominacije za glazbenu nagradu Grammy.

Osim toga, Netflixova serija je osvojila nagradu Udruženja glumaca Amerike za najbolji glumački ansambl u dramskoj televizijskoj seriji, dvije nagrade Američkog filmskog instituta, nagradu Udruženja kritičara Amerike i tri nagrade po izboru gledatelja. Nema sumnje da će sudeći po objavljenom traileru i ovog puta nastavak serije zasigurno puniti kino blagajne.

Linker
25. travanj 2024 08:38