Aleksandar_Kerekeš
FILMSKI SPOT

Uoči koncerta u Zagrebu novi spot Zdravka Čolića za pjesmu 'Ničeg nije bilo između nas'

Pjesma 'Ničeg nije bilo između nas', koja je osvojila publiku u regiji, peta je pjesma s novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

Ekipa Čolićevih suradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme "Ničeg nije bilo između nas" napravi upravo na filmski način. Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu. Pjesmu potpisuje Aleksandar Sretenović a aranžman Nikša Bratoš.

- Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledatelje u neizvjesnosti - kaže Aleksandar Kerekeš Keky, redatelj koji svoj vizualni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

- Prilikom slušanja ove pjesme sa suradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje - rekao je glazbenik Zdravko Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistice, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner, kojeg tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje "Ono malo sreće", Zdravko Čolić održat će koncerte u Zagrebu u Areni (20.10.), Tuzli u Dvorani Mejdan (3.11.) i Skoplju Arena Boris Trajkovski (10.11).

Nakon više od tri godine od posljednjeg koncerta u Zagrebu, publika koja ga željno iščekuje doći će na svoje, u subotu 20. listopada.

Linker
15. travanj 2024 20:11