U Laubi

U nijansama ružičaste: Ovogodišnji Pink Day festival donosi radionice, glazbu i vrhunsku zabavu

Mnogi vinoljupci već su spremni za nadolazeći događaj koji iz godine u godinu donosi sve zanimljiviji sadržaj, a osim odličnih vina i ulja, posjetitelji će imati priliku kušati i neeke festivalske novitete!

U Laubi je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen 9. Pink Day festival posvećen rosé vinima (zajedno sa svojim „festivalom u festivalu“ posvećenim ekstra,djevičanskom maslinovom ulju). GREEN IN PINK by Romerquelle /službena voda festivala.

U opuštenoj atmosferi uz Bottega prosecco započelo je ružičasto druženje s medijima, predstavljen program i noviteti festivala, a nakon službenog dijela koji je također protekao spontano uz dobru atmosferu prisutnih novinara, urednika te dijela WOWica, na kraju se uživalo uz fine zalogaje i Kutjevo rose!

image
PRESS
image
RENE KARAMAN

Cijenjenim medijima obratila se osnivačica i direktorica festivala Sanja Muzaferija te najavila uz izlagače rosé vina i maslinovih ulja, i veliku novost – Pink Mixology, priču u okviru koje će posjetitelji moći kušati i ružičaste ginove, tonic watere i koktele!

Uz kušanje vina, kao i uvijek na Pink Dayu – nude se edukativni sadržaji i zabava. Zanimljiv je program radionica rosé vina, kao i maslinovih ulja i Pink Mixology.

image

Vlado Šestan, Sanja Muzaferija i Izabela Vrtar

RENE KARAMAN

Predstavljena je i kampanja #IjaSamDomaćica sponzora i partnera Pink Daya te se medijima obratila i Marina Knežević direktorica službe marketinga Kraša. Riječ je o društveno odgovornom projektu kojem je cilj da u društvu osvijesti da žene u svakom poslu, pa tako i enologiji, vinarstvu, maslinarstvu, novinarstvu, odvjetništvu, menadžerstvu (...nastavite niz), uz svoj redovan posao svakodnevno vode i brigu o kućanstvu.

image

Sanja Muzaferija, Zrinka Jelić - Belinić i Vlasta Pirnat

RENE KARAMAN

Važno je podsjetiti da je posao domaćice itekako zahtjevan i složen, a da u našem društvu ima puno prostora za napredak kad je riječ o pravednijoj raspodjeli kućanskih poslova među svim članovima obitelji.

"PINK DAY će i ove godine ponovno okupiti veliki broj posjetitelja odjevenih u ružičasto ili ukrašenih ružičastim, željnih druženja – osobito nakon svega što nas je u posljednje vrijeme zadesilo", istaknula je Zrinka Jelić Belinić, izvršna direktorica festivala.

image

Lana Klingor i Marina Knežević

MARIO DRAUSNIK

Festival prijatelj ovaj puta je VAPT a Pink Day se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede RH te se na konferenciji medijima obratila izaslanica ministrice poljoprivrede, gospođa Sandra Zokić, ravnateljica Uprave za poljoprivredno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište i izrazila zadovoljstvo da PINK DAY festival radi na promidžbi vinogradarstva i maslinarstva.

image

U opuštenoj atmosferi uz Bottega prosecco započelo je ružičasto druženje s medijima.

MARIO DRAUSNIK

Čitajte i: 9. PINK DAY festival za ljubitelje ružičastih vina održat će se na novoj lokaciji i slavi optimizam!

Festival se ove godine po prvi puta održava tijekom čak dva dana: u subotu 21. i nedjelju 22. svibnja 2022. u prekrasnoj Laubi – kući za ljude i umjetnost. Veselimo se i After Partyju u suradnji s Laubom, koji će se odvijati na otvorenom - ispred Laube, a nakon završetka izlagačkog dijela prvog dana festivala, u subotu od 19 sati uz glazbeni program i ponudu ružičastih pića.

Linker
19. travanj 2024 16:06