Spreman za Fusion

To se ne propušta! Grašo jedva čeka nastup na jednoj od najvećih pozornica u Europi

Jedna od zvijezda Fusiona nije želio propustiti prigodu da provjeri kako izgleda mjesto na kojem će pjevati uz najveća imena regije.

Impresivni mega stage visine peterokatnice i širine koja odgovara polegnutoj zgradi od 25 katova, koji će 22. i 23. srpnja dočekati zvijezde Fusion World Music Festivala, poprima konačne obrise. Na pozornicu koja postavlja nove standarde na glazbenoj sceni među prvima je zavirio Petar Grašo.

U splitskom Parku mladeži u tijeku je užurbano postavljanje stagea za ULTRA Europe festival, pozornice koja će s tek manjim preinakama dočekati 20 najtraženijih glazbenih zvijezda iz zemlje i regije u sklopu Fusion Festivala. Među njima je i Petar Grašo koji je unatoč pretrpanom rasporedu našao vremena da uživo dođe vidjeti binu na koju će izaći 23. srpnja.

"Bio sam nestrpljiv. Dojmovi… Iz mog iskustva mogu reći da će to stvarno biti onako kako treba biti, a to je svjetski", nije skrivao oduševljenje naš poznati glazbenik i jedna od zvijezda Fusiona, festivala koji će ostati upamćen kao prvi koji je okupio toliko najtraženijih domaćih i regionalnih zvijezda u top svjetskim uvjetima.

Evo i prvih kadrova pozornice o kojoj se priča…


Bina je samo dio spektakla koji se sprema. Light show i scenski efekti koji će dočekati više od 50 tisuća posjetitelja, koliko ih se očekuje tijekom dva dana Fusiona, kreiraju se tako da okupljene ostave bez riječi.

Što je sve pripremio vrhunski produkcijski tim bit će poznato 22. srpnja, kada će biti održano prvih osam koncerata, i to najtraženijih glazbenih imena u regiji. Led će probiti Sara Jo, a potom slijede nastupi Željka Samardžića u 22 sata, Aleksandre Prijović u 23, Saša Matić na binu će izaći u ponoć, Aco Pejović u 1 ujutro, nakon njega djevojke iz grupe Hurricane, potom Gazda Paja i na kraju dvojac - Voyage & Nucci.

Sutradan, 23. srpnja pozornicu će "preuzeti" elitne domaće glazbene snage. Prvi koncert će u 21 sat održati Nina Badrić, od nje će mikrofon preuzeti Gibonni, u 23 sata na rasporedu je Doris Dragović, a točno u ponoć pred publiku će izaći Grašo. Nakon njega red je na Prljavo Kazalište, u 2 sata ujutro nastupit će Dalmatino, u 3 stižu Tonči Huljić & Madre Badessa, a zoru će publika dočekati s Jelenom Rozgom.

"Svaki event, i puno manji kad je napravljen ozbiljno, znači za glazbenu scenu, a event ovakvog tipa koji okuplja najrelevantnije izvođače iz regije sasvim sigurno stavlja hrvatsku scenu, Hrvatsku kao zemlju i moj rodni grad Split u jednu važnu točku pop industrije", rezimira Petar Grašo.

image

Stage je visine peterokatnice i širine koja odgovara polegnutoj zgradi od 25 katova

PRESS

Datum druge večeri Fusiona, osim za cijelu domaću i regionalnu glazbenu scenu, Graši je važan i iz privatnih razloga jer je tada termin poroda njegove supruge.

Misli li da će se to odraziti na njegov nastup, hoće li sve te emocije njegov koncert učiniti još posebnijim?

"Vidjet ćemo hoće li se taj dan poklopiti ili ne, bit će iščekivanje ili već slavlje. U svakom slučaju ne može biti bolje mjesto i bolji ambijent za čekati nešto tako važno - ovakav stage, u mom gradu, gradu koji volim najviše na svijetu… Radujem se. Poklonit ću, a siguran sam i drugi kolege, publici ono što apsolutno zaslužuje. To je ogroman koncert, puno muzičara, pjesme, svirki. Jednom riječju - urnebes".

Da će te dvije večeri na Parku mladeži biti posebne znaju i brojni obožavatelji zvijezda premijernog Fusiona zbog čega je prvi kontingent ulaznica razgrabljen. U ovoj drugoj fazi, jednodnevne karte se mogu nabaviti za 299, dvodnevne za 499 kuna. VIP festivalsko iskustvo tijekom jedne od dvije Fusion večeri može se osigurati za 499 kuna.

Ulaznice se mogu pronaći na entrio.hr te u Tisak Media centrima, a za sve nove informacije pratite web fusion.hr te službeni Instagram i Facebook profil festivala.

Linker
02. travanj 2024 13:00