Strasti i intrige

Što nas očekuje u novoj sezoni Bridgertona? Pred najpoželjnijim je neženjom težak zadatak...

Druga sezona omiljene Netflixove serije uskoro pristiže na male ekrane, a trailer najavljuje još napetije situacije unutar londonskog društva.

Konačno je stigao trailer za drugu sezonu Netflixove serije Bridgerton, a kod obožavatelja je izazvao još veće nestrpljenje u iščekivanju nove sezone. U traileru su predstavljeni neki novi likovi, Kate Sharma (Simone Ashley) i njezina mlađa sestra Edwina, koje će se boriti za srce najpoželjnijeg neženje, Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey).

No, njegova majka u traileru ističe kako njezin sin ipak ne nudi svoje srce već samo svoju ruku.

"Nakon smrti tvoga oce, u tebi se podigao zid, kao da je ljubav neka slabost, a ne tvoja najveća snaga", kazala je svome sinu.

Ipak, njegova je privlačnost spram Kate prilično očita, iako se njezina sestra Edwina nudi kao prikladnija djevojka za protagonista. Cijelu radnju, naravno, dokumentira kroničarka tračeva Lady Whistledown.

image

Kreator Chris Van Dusen bio je inspiriran povijesnom raspravom o tvrdnjama o afričkom porijeklu kraljice Charlotte.

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Priprema, pozor, Oscari! Gdje gledati filmove nominirane za prestižnu filmsku nagradu

Bridgerton je američka dramska serija koju je kreirao Chris Van Dusen, a producirala Shonda Rhimes. Temelji se na romanima Julie Quinn koji su smješteni u natjecateljski svijet londonskog doba. Naime, braća i sestre Bridgerton: Anthony, Benedict, Colin i drugi kreću se londonskim društvom u potrazi za ljubavlju, okruženi prijateljima, ali i suparnicima. Svaka epizoda uključuje pripovijedanje glumice Julie Andrews, koja daje glas anonimnoj i uvijek skandaloznoj kolumnistici newslettera, poznatoj kao Lady Whistledown, koja posjeduje sve informacije u Londonu, privlačeći svačije zanimanje, čak i ono kraljice Charlotte.

Kreator Chris Van Dusen bio je inspiriran povijesnom raspravom o tvrdnjama o afričkom porijeklu kraljice Charlotte iz 1940-ih pa se serija temelji na alternativnoj povijesti u kojoj je naslijeđe mješovitih rasa kraljice Charlotte bilo ne samo dobro utemeljeno, već i bilo transformativno za sve rase u Engleskoj.

Trailer za novu sezonu izgleda neodoljivo, a gledat ćemo je na Netflixu od 25. ožujka.

Linker
17. travanj 2024 19:48