Screenshot
dobra vijest za fanove

Stigao trailer: Nova sezona 'Black Mirrora' vraća se prije nego što mislite

Nakon interaktivne epizode 'Bandersnatch' koja je gledateljima ponudila novo iskustvo gledanja serije, očekivana peta sezona serije 'Black Mirror' vraća se na Netflix.

'Bandersnatch' nastavak objavljen je krajem 2018. godine i gledatelju je omogućio da sam bira smjer u kojem se radnja kreće (što je moglo potrajati satima). Šest mjeseci kasnije, dolaze nove tri epizode i gledat ćemo ih i prije nego što smo očekivali - kako je najavljeno iz Netflixa, nova sezona počinje s emitiranjem od 5. lipnja ove godine.

Radnja serije i dalje se vrti oko utjecaja tehnologije na društvo te je smještena u distopijsku budućnost. Uz temu utjecaja društvenih mreža na svakodnevni život, ova sezona u većoj mjeri će se baviti umjetnom inteligencijom, novom tehnologijom i virtualnom stvarnošću. Objavljen je prvi trailer koji najavljuje novu sezonu, a kako je i prije najavljeno, neka poznata lica igraju uloge u ovim epizodama. U traileru tako vidimo pjevačicu Miley Cyrus, Anthonyja Mackiea, Tophera Gracea i ostale.

Što su nam pripremili kreatori serije Charlie Brooker i Annabel Jones, do dolaska novih epizoda pogledajte u službenom traileru.

Linker
18. travanj 2024 20:59