Jedva čekamo!

Pripremite se, slavne cure se uskoro vraćaju! Evo što sve znamo o novoj sezoni ‘Seksa i grada‘

Iako godinama nije bilo u planu oživiti Carrie, Charlotte, Mirandu i Samanthu, redatelji, scenaristi i glumci ipak su popustili pred zahtjevima fanova i spremaju nove epizode popularne serije. Iako ćemo u njoj gledati većinu stare postave, neki likovi i glumci se neće pojaviti, ali će zato doći novi.

Jedna od najpopularnijih serija na pragu novog milenija definitivno je bila "Seks i grad", a jednakom se strašću gleda i danas. Obilježila je cijelu jednu generaciju, a svoju popularnost nakon šest uspješnih sezona nastavila je čak dvoma filmovima "Seks i grad" i "Seks i grad 2". Čak se planirao i treći, no glumica Kim Cattrall odbila je još jednom utjeloviti Samanthu Jones zbog neriješenih nesuglasica sa Sarah Jessicom Parker koje ima još od najranijih dana.

Ipak, na veselje mnogih fanova, u pripremi su nove epizode na HBO Maxu, no umjesto prepoznatljivog naslova serije, ona će se zvati "And Just like That..." prema poznatoj rečenici koju je glavna protagonistica Carrie Bradshaw često izgovarala.

Sarah Jessica Parker nedavno je objavila fotografiju sa svojim kolegicama, što je mnoge fanove naprosto oduševilo jer se time još jednom potvrdilo da će do nove sezone ipak doći. Evo što sve zasad znamo o povratku ovih modno osviještenih žena.

Čitajte i: Carrie i ekipa se vraćaju! Potvrđen nastavak serije 'Seks i grad', ali ne bez drame

Mini trailer

Prvi teaser trailer objavljen je još u siječnju ove godine i to na Instagram profilu Sarah Jessice Parker,a u njemu vidimo užurbane njujorške ulice i Carriejin glas te se pojavljuje rečenica "I tako...priča se nastavlja". Nova sezona serije pratit će Carrie, Mirandu i Charlotte koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere.

Glumačka postava

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis reprizirat će svoje uloge. Iako Kim Cattrall neće biti dio nove sezone serije, vraćaju se neka vrlo poznata lica. Tako ćemo opet moći gledati Facu kojeg će na male ekrane vratiti Chris Noth, Stevea će ponovno glumiti David Eigenberg, Harryja Evan Handler, a pojavit će se i Willie Garson kao Stanford Blatch te Mario Cantone kao Anthony Marentino.

image
Chris Noth ponovo će utjeloviti Facu.
IFTN/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Novo lice je Sara Ramírez koja će utjeloviti Che Diaz, nebinarnu queer osobu koja vodi podcast u kojem se Carrie često pojavljuje. Što se tiče Johna Corbetta koji je glumio Aidana, rekao je za Page Six da će se pojaviti u nekoliko epizoda.

Datum izlaska

Službeni datum premijere tek treba biti objavljen, ali sigurno je da su nove epizode u procesu snimanja. Parker je 11. lipnja objavila fotografiju s prvog čitanja scenarija. "Ponovno zajedno. Prvo čitanje prvih epizoda uz naše dečke i najnovije članove postave. Baš kao nedjeljni sladoled", simpatično je napisala ispod fotografije s glumicama Cynthiom Nixon i Kristin Davis.

Čitajte i: Faca se prisjetio najdražih scena iz 'Seksa i grada': Otkrio tko stoji iza vjetra u krevetu koji je ispustila Carrie

image
Samantha Jones nažalost neće biti u novim epizodama.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Što će biti sa Samanthom?

Na pitanje hoće li neka druga glumica utjeloviti Samanthu, Parker je rekla kako to "nije tako jednostavno". "Ne želimo uvesti četvrti lik. Kao četvrti lik imamo New York. Bit će puno zanimljivih, novih likova zbog kojih smo uzbuđeni", poručila je Parker.

Pandemija će biti dio priče

Parker je tijekom intervjua za Vanity Fair krajem siječnja rekla da će pandemija COVID-a 19 "očito biti dio priče, jer to je grad u kojem žive ti likovi. A kako je to promijenilo odnose kad prijatelji nestanu? Vjerujem da će scenaristi sve to lijepo ispitati", rekla je glumica. A mi jedva čekamo!

Linker
19. travanj 2024 05:19