Equa boce
 Promo
Mijenja i do 217 plastičnih boca

Nikad nije bilo lakše čuvati okoliš! Popularne EQUA boce stigle su u Hrvatsku

S dolaskom prvih sunčanih dana i porastom temperatura, više je nego ikada važno našem tijelu pružiti dovoljno hidratacije kako bi nesmetano uživali u aktivnom načinu života te istovremeno brinuli za svoj duh i tijelo.

Dovoljna količina vode utječe na djelovanje čitavog organizma - povećava razinu energije, koncentraciju, smanjuje pojavu glavobolja, jača imunološki sustav i uljepšava izgled kože. Moderna boca za vodu prekrasnog izgleda sigurno će te podsjetiti na važnost hidratacije, ali i brige za okoliš.

Nedavno nam je za oko zapeo slovenski brend EQUA koji već 10 godina uspješno osvaja domaće i strano tržište svojim prepoznatljivim bocama za vodu. Dostupne u preko 80 dizajna, ove šik boce izrađene su od održivih materijala poput visoko kvalitetnog borosilikatnog stakla otpornog na promjene temperature i modernih navlaka od umjetne kože.

Promo
Equa boce mogu mijenjati i do 217 plastičnih boca godišnje

Jedna EQUA boca godišnje može zamijeniti do čak 217 plastičnih boca za jednokratnu upotrebu.

Njezino korištenje vidljivo će smanjiti količinu proizvedenog otpada i istovremeno utjecati na tvoje hidratacijske navike. Uz svoju omiljenu EQUA bocu tako se možeš osjećati dobro, izgledati dobro i činiti dobro za planet.

Promo
Nikada nije bilo lakše čuvati okoliš

Dati doprinos smanjenju upotrebe jednokratne plastike nikada nije bilo lakše, s EQUA bocom pristaješ na održivi način života bez mijenjanja osobnog stila. Pronađi i ti svoju savršenu partnericu za cjelodnevnu hidrataciju putem hrvatskog WEB SHOPA.

Promo
Slovenski brend EQUA koji već 10 godina uspješno osvaja domaće i strano tržište.

Zaprati equa_hrvatska i na Instagramu i otkrij oazu beskompromisne hidratacije i neodoljive EQUA estetike.

Čitajte i:

Krenula nova groznica: Dizajnerski je hit pozlaćivanje sasvim 'običnih' predmeta

Ludost ili prestiž? Prozirna vrećica s natpisom Céline prodaje se za 3.600 kuna

Plastična boca se pomoću 3D printera pretvara u dizajnersku vazu

Znate li što pijete?

Andy Warhol Edition boca za sve trendsetere

Linker
19. travanj 2024 15:08