Gledam, slušam, čitam

Netflixovi krimići i vedra playlista: Idealna formula Nike Turković za ljetnu zabavu

Pjevačica je za čitateljice i čitatelje portala Gloria.hr složila listu preporuka koja je kao stvorena za ljetni odmor. Otkrila nam je Nika Turković što trenutno gleda, sluša i čita.

Pjevačica Nika Turković zakoračila je u ljeto s novim imidžom koji joj i više nego odlično pristaje. No osim frizure, za koju je kazala da je vrlo jednostavna za održavanje, Nika je za čitatelje Gloria.hr otkrila čime će si ispuniti ljetne dane pred nama.

Što gledati, slušati i čitati ako ste na plaži na odmoru ili još uvijek u gradu i želite predahnuti od obaveza - Nika nam je preporučila što se gleda i sluša u njenoj kući.

Za gledanje!

"Ovo ljeto na Netflixu gledam nekoliko krimi serija koje su me oduševile, a posebno bih izdvojila seriju 'Happy' - o bivšem policajcu koji živi život plaćenog ubojice i ima izmišljenog prijatelja. Zvuči smiješno, ali serija zapravo priča o trgovini ljudima i čak vrlo dobro objašnjava tko su 'vladari' ovog svijeta koji kontroliraju živote političara i ostalih uglednih ljudi te na koji način to postižu. Odličan dodatak izmišljenog plavog letećeg jednoroga sve čini malo lakšim za gledanje onima kojima se to čini preteško, a sama serija je jako dinamična, malo pomaknuta, ali iskreno, vrlo zabavna", preporučila je Nika.

Pogledajte video

Čitajte i: Nika Turković ima novu pjesmu koja nas vraća u 80-e! ‘Mene je odvela na ljetna mjesta gdje živim u trenutku‘

Čitajte i: Nika Turković iznenadila velikom promjenom! Više nije plavuša, a kosu je skratila na mnogima mrsku retro frizuru

Za slušanje!

Ljeto je pjevačica dočekala uz vlastiti glazbeni hit 'Pusti', za kojeg nam je rekla da ga je pisala zajedno s partnerom Matijom Cvekom, a za čitatelje Glorije složila i svoju ljetnu playlistu.

"Od glazbe slušam zadnji album Dua Lipe i Olivije Rodrigo, sve od pocket palme (posebno novi singl 'More') i novi singl Matije Cveka i Marka Kutlića - 'Zaplesala je s ljetom'. Mislim da ljetnije od toga ne može!", kaže Nika.

Pogledajte video

Za čitanje!

Ljetni mjeseci idealni su i da uzmemo knjigu u ruke, zna to i Nika zbog čega je sezonu dočekala spremna.

"Od štiva sa sobom nosim knjigu koju sam dobila od tate na poklon, Robin Sharma 'Svetac, surfer i direktorica'. S obzirom da je od njega, a on me najbolje poznaje, vjerujem da će mi se svidjeti. Neke od glavnih pitanja koje knjiga potiče su 'Živim li mudro?', 'Volim li iskreno?' i 'Služim li plemenito?', pa me već upravo s tim i kupila, jer volim knjige koje me ipak natjeraju da malo razmislim o svom životu i svojim postupcima te kako isti utječu na ljude oko mene, ali i moju budućnost", zaključila je pjevačica.

image
'Svetac, surfer i direktorica'
PROMO
Linker
19. travanj 2024 01:51