planirate li bingeanje?

Ne znate što bi gledali kod kuće ovaj vikend? Imamo sjajne prijedloge za vas

Dokumentarna serija o ponajboljoj svjetskoj tenisačici, njenim uspjesima, ali i tegobama, a ako želite nešto laganije tu su i tri humoristične serije - o zaljubljenoj tinejdžerici, treneru punom iluzija i čudotvocima na Divljem zapadu.

Naomi Osaka - (Netflix)

Trodijelni dokumentarna serija „Naomi Osaka” otkriva detalje iz privatnog i profesionalnog života jedne od najboljih svjetskih tenisačica. Rođena u Japanu, a odrasla u New Yorku i Kaliforniji, Osaka je oduševila sportski svijet svojim sjajnim igrama, koje su joj omogućile da se u jednom trenutku vine na broj 1 WTA ljestvice. Pažnju cijeloga svijeta privukla je, pak, na ovogodišnjem Roland Garrosu javno obznanivši svoju borbu s krhkim mentalnim stanjem, zbog kojeg se nije usudila izaći pred novinare te je na kraju i odustala od turnira. Sve ti detalji, od bezbrižnog djetinjstva preko sportskih uspjeha do životnih tegoba, bit će obrađeni su u dokumentarnoj seriji redatelja Garretta Bradleya.


Čudotvorci: Oregonska staza - (HBO GO)

Steve Buscemi i Daniel Radcliffe predvode glumačku ekipu koja posljednjih godina nudi jednako kvalitetan humor, ali u drugačijim okruženjima. Počeli su u raju, kao Bog i njegovi pomoćnici, nastavili u Srednjem vijeku, a sada se u trećoj sezoni, koja se prikazuje na HBO GO, upuštaju u pustolovine na Divljem zapadu. Autor serije je Simon Rich, a seriju će prvenstveno voljeti pobornici malo uvrnutijeg humora.

Nikad nisam... - (Netflix)

Zabavni tinejdžerski humoristična serija „Nikad nisam” u drugoj sezoni nastavlja tamo gdje je stao na kraju prve – s američko-indijskom mladom djevojkom razapetom između ljubavi prema atraktivnom, ali pomalo divljem Paxtonu i štreberskom, ali načelno dobrom Benu. Da, stara je to i pomalo izlizana premisa, no u rukama autorica Lang Fisher i Mindy Kaling pretvara se u zgodnu razbibrigu s ponekim emotivnim vrhuncem.


Ted Lasso - (Apple TV)

Ako ste kojim slučajem propustili prvu sezonu humoristične serije „Ted Lasso”, čak 13 nominacija koje je dobio za nagradu Emmy mogli bi vas ponukati da ipak date šansu priči o treneru američkog nogometa koji bez ikakvog znanja o nogometu (iliti socceru, kako kažu Amerikanci) dolazi iz Kansasa u London kako bi trenirao vrhunsku momčad AFC Richmond. Uz niz ekscentričnih likova, ipak dovoljno prizemljenih da uđu gledatelju pod kožu, predvođenih simpatičnim trenerom Tedom, kojeg glumi Jason Sudeikis, uz priličnu zabavu serija zapravo nudi zgodan uvid u sportski život. Dodatni plus je što druga sezona dolazi 23. srpnja, pa neće morati dugo čekati na nove Lassove avanture.

Linker
15. travanj 2024 19:45