Getty Images for The Met Museum/
svjetska turneja

Napokon potvrđeno! Glazbena diva Céline Dion stiže u Zagreb

Nedavno je započela velika svjetska turneja kanadske pjevačice Céline Dion (51). Tim povodom glazbenica je objavila kratki video na svom Instagram profilu kako bi pozdravila mnogobrojne obožavatelje na njihovom jeziku i time najavila kako dolazi i kod njih - a među njima je i poruka na hrvatskom jeziku.

Zagrebački koncert u organizaciji Star produkcije, održat će se 5. lipnja 2020., a dio je velike svjetske turneje na kojoj će Celine Dion promovirati svoje najnovije studijsko izdanje “Courage”.

Njezina Courage turneja, koja je započela 18. rujna u Quebecu, uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta, uz produkciju na najvećem svjetskom nivou. Europski dio turneje započet će 23. svibnja 2020. godine u Lodzu u Poljskoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetit će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, ali i po prvi puta u Hrvatskoj te na Malti i Cipru.



Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Céline Dion (@celinedion)

"Céline Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga, ne sumnjam kako će koncert 5. lipnja 2020. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe - rekao je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Novi album, dvanaesti po redu, Courage (Deluxe Edition) bit će na tržištu 15. studenog. Velika pauza, punih šest godina, koju je pjevačica napravila od svog posljednjeg albuma izaziva dodatnu znatiželju kod njezinih fanova.

Linker
19. travanj 2024 01:24