SASVIM ISKRENO

J.Lo roni suze u novom dokumentarcu: ‘Morala sam stvarno shvatiti tko sam i čvrsto vjerovati u to‘

Latino divna imala je emotivno priznanje u novom traileru za svoj nadolazeći Netflix dokumentarni film Poluvrijeme.

Jennifer Lynn Lopez, često zvana nadimkom J.Lo, u prvom traileru za svoj nadolazeći Netflix dokumentarni film Poluvrijeme priznala je da je imala emocionalne uspone i padove.

Cijeli koncept trailera se vrti oko superzvijezde koja će sa Shakirom nastupati na Super Bowlu 2020., a radnja prikazuje ne samo fizičku konstrukciju seta, već i ženu iza kulisa.

"Živjela sam pred očima javnosti i stvarno sam vjerovala u puno toga što su rekli," govori Lopez na početku snimka, dok bljeskovi prošlih intervjua - uključujući s novinarkom koji ispituje zabavljača o njezinoj "guzi" i snimka Jimmyja Kimmela koji omalovažava njezin pjevački glas — reproduciraju na ekranu.

"Jednom sam je pitao: 'Zar ti ovo ne smeta?'", u jednom djelu dokumentarca govori njezin zaručnik, Ben Affleck. "A ona odgovara: ''Očekivala sam to."

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez U Los Angelesu

BELLOCQIMAGES/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Dokumentarac zatim prikazuje njezino putovanje tijekom dodjele nagrada 2018.-2019., kada je nominirana za Oscara — nakon što je postigla nominacije na Zlatnim globusima, Nagradama Ceha filmskih glumaca i Critics Choice Awards za svoju izvedbu u kriminalističkoj drami Hustlers. Na kraju ju je Akademija izbacila iz nominacija.

"Bilo je teško. Tada mi je palo samopouzdanje", priznaje Lopez u jednom djelu dokumentarca dok plače u krevetu. "Morala sam stvarno shvatiti tko sam i čvrsto vjerovati u to."

Kasnije je prikazana scena pjevačica kako se nervira dok vježba za Super Bowl show, te naglašava da ne radi "za nagradu", već da želi poručiti ljudima da je bitan proces i naporan rad.

"Pokušavam otkriti ljudima pravu suštinu svakog projekta, ne želim da vide samo vanjštinu i stražnjicu", govori J.Lo.

''Želim nešto stvarno'', poručuje latino diva, a mi jedva čekamo pogledati dokumentarac jedne od najuspješnijih žena svijeta.

Linker
20. travanj 2024 02:43