‘Pravi frajer‘

Dalmatinska rokerica koja je nekad žarila i palila vraća se s pjesmom koja će osvojiti sve žene. Prepoznajete li je?

Povratnički singl zove se ‘Pravi frajer‘, a namjenjen je i ženama i muškarcima, ova pjesma, baš kao i pjevačica prkosi trendovima.

Pravi frajer zarobit će srca svih žena, poručuje pjevačica Emina Arapović. Snažni povratnički singl Emine Arapović zasigurno će 'zapaliti' svaki zvučnik! Pjevačica koja je svojim moćnim glasom i čvrstim stavom osvojila simpatije cijele zemlje kada se 2003. prijavila na talent show Story Super Nova Music Talents Show, razvijala je i solo karijeru. Sada se nakon kratke stanke, Emina vraća jača nego ikad u suradnji s diskografskom kućom Menart.

"Pjesmom Pravi frajer obraćam se, kako pravim muškarcima, tako i pravim ženama. Današnji moderan svijet je često i većinom lažiran, ispeglan i photoshopom se daje dojam savršenstva. Prava je premija naići na nekoga tko posjeduje iskonske vrijednosti u moru ljudi se koji svojom sebičnošću prodaju za nešto što misle da vrijedi", vrlo odlučno priznaje Emina.

Pravi frajer je snimljen sa “živim“ instrumentima, nadopunjen čvrstim i napadačkim vokalom po uzoru na hitove osamdesetih, te upečatljivim refrenom u stilu Tine Turner i Alanis Morissette. Autor teksta i glazbe je Eminin dugogodišnji suradnik Marko Tomasović. Za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, gitaru Emir Grozdanić, a svoj poseban “touch“ saksofonom dodao je Arsen Ereš. Za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić, dok je spot snimljen na lokaciji Aerodrom Lučko.

Čitajte i: Na glavnoj pozornici: Aklea Neon na Seasplashu prvi puta predstavlja ženski bend na festivalu

Na sceni gotovo 20 godina

Glazbena karijera koja je započela 2003.g. sudjelovanjem, u tada popularnom, TV showu Story Supernova Music Talent zauvijek je označila Eminu Arapović kao jednu od vodećih i upečatljivih rock vokala na našoj glazbenoj sceni. Sa svojom debitantskom pjesmom Učini sve što moraš u ljeto 2004., postala je jedina pjevačica rock žanra koja je dobila prvu nagradu stručnog žirija na Splitskom festivalu. Godine 2005. ulazi u finale Dore s pjesmom Pa šta koja postaje jedna od njenih mnogih uspješnica. Kao svoju najdražu pjesmu navodi Ispod tvog popluna u izdanju Croatia Recordsa.

image

Emina Arapović

IVANA NOBILO/CROPIX

Na Radijskom festivalu 2007. Emina predstavlja pjesmu Vučica te njome ponovno žari top listama. Koliko je njome obilježila glazbenu scenu potvrđuje i veliki intervju bivše predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović za Globus kojim se javno zahvalila autorima njene najdraže pjesme.

“S novim singlom nastavljam niz pjesama u svom stilu, ostajući vjerna sebi prkoseći svim trendovima“, poručuje Emina.

Linker
02. travanj 2024 05:37