Profimedia, Hollywood Archive, Netflix / The Hollywood Archive
jedva čekamo

Bit će napeto: Cure zanimljivi detalji iz nove sezone serije 'Stranger Things'

Treću sezonu smo tek nedavno odgledali, a sada nam je stigla najava za četvrtu serije Stranger Things. Izgleda da su kreatori serije Matt i Russ Duffer, poznati kao The Duffer Brothers, pripremili još jednu uzbudljivu sezonu,

Izašao je teaser za novu sezone serije "Stranger Things", već nas je zaintrigirala i jedva čekamo nove nastavke i avanture glavnih likova!

Treću sezonu sc-fi serije isplatilo se čekati i nakon izlaska oborila je sve rekorde. Neobična serija oborila je u kolovozu Twitterov rekord kao najspominjanija streaming serija s više od 3,7 milijuna tvitova u jednom vikendu, a Netflix je objavio da ju je u prva tri dana pogledalo gotovo 16 milijuna ljudi, što je oborilo rekord popularnog streaming kanala.

Maya Hawke,
Profimedia, Hollywood Archive, Netflix / The Hollywood Archive

Iako još nije potvrđeno kada dolazi nova sezona, šuška se kako se bi se to moglo dogoditi početkom 2020. godine. Nakon završetka treće sezone ne znamo gdje se njihovi putevi nastavljaju, a trailer nam je potvrdio da se više ne nalaze u Hawkinsu. Ono što znamo je da su se Will, Eleven, Jonathan i Joyce spakirali i otputovali, a najviše se spekulira oko sudbine Hoppera, o Eleven koja mora vratiti svoje moći te o misterioznom Amerikancu koji je na kratko prikazan na kraju posljednje epizode.

Linker
20. travanj 2024 17:34