Profimedia, Planet
STIŽE I ALBUM

Vratila se Taylor! Novi singl u prva tri sata dosegao 15 milijuna pregleda

Nakon što je mjesecima najavljivala da će se nešto značajno dogoditi 26. travnja u 6 ujutro, Taylor Swift je konačno izbacila novi singl kojim je u prva tri sata 'slomila' internet, dosegavši čak 15 milijuna pregleda.

Pjevačica Taylor Swift, koju je magazin TIME nedavno proglasio jednom od najutjecajnijih osoba na svijetu, izbacila je novi singl 'ME!'. Taylor je ovom pjesmom 'slomila' internet jer je u prva tri sata dosegla nevjerojatnih 15 milijuna pregleda na YouTubeu. "'ME!' je pjesma o prihvaćanju i slavljenju samoga sebe. Mislim da pop pjesme brzo uđu ljudima u glavu, a ovom želim poručiti ljudima da se trebaju dobro osjećati u svojoj koži", rekla je pjevačica nekoliko sati prije izlaska singla.

Taylor Swift arrives on the red carpet at the 2019 Time 100 Gala at Frederick P. Rose Hall, Jazz at Lincoln Center on April 23, 2019 in New York City. TIME 100 celebrates TIME's list of the 100 Most Influential People in the World.   Photo by /UPI, Image: 427701912, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI

Ovime je neslužbeno najavila i svoj sedmi studijski album za kojeg je nedavno rekla da će ga uskoro završiti. Taylorin zadnji album "Reputation" podignuo je puno prašine zbog pjesme "Look What You Made Me Do" koju je pjevačica posvetila svađi s Kim Kardashian i njezinim suprugom Kanyeom Westom. Kanye je u svojoj pjesmi "Famous" spomenuo da bi se "on i Taylor mogli seksati te da je tu ku*u učinio slavnom". Taylor se oglasila, rekavši da takvi stihovi nisu u redu i da nije dala dopuštenje za njih, na što je Kim reagirala objavljivanjem snimke razgovora Kanyea i Taylor na Snapchatu u kojem ona zna cijelu priču.

26-4-2019

Taylor Swift new music video
Profimedia, Planet

Središnji lik promocije tog albuma bila je zmija koja se pojavljuje i na početku spota za najnoviji singl. No, zmija se nakon nekoliko trenutaka pretvara u hrpu leptira kojima je Taylor očito poručila da je spomenuta svađa iza nje. Singl i spot u kojem gostuje Brandon Urie, frontmen benda Panic! at the Disco, veseo je i živopisan, a Taylor je njime također željela reći da nismo i ne možemo biti zamjenjivi te da savršenstvo ne postoji.

"Društvene mreže pune su naših fotografija na kojima možda izgledamo bolje nego u stvarnosti, mjesto u kojem ljetujemo prikazujemo ljepšim nego je u stvarnosti. Ali zapamtite, vi ste jedinstveni. Nitko drugi nije poput vas", poručila je Taylor u jednom intervjuu.

Linker
16. travanj 2024 15:36