Screenshot
OK Go

Ok Go snimili genijalan spot za pjesmu 'The One Moment'

Najnoviji spot američkog rock benda Ok Go snimljen je u svega 4,2 sekunde, ali čitav proces – serija eksplozija – je usporen na nešto više od četiri minute da se uklopi s pjesmom.

Ok Go je poznat po spotovima za svoje pjesme, oni često postaju viralni hitovi, a spot za pjesmu "Here it Goes Again" donio im je i Grammyja za najbolji spot 2007.

Iako su vrhunski producirani, bogati i raskošni, njihovi spotovi često ne stoje previše, ali iza svakoga je genijalna ideja, a očaravaju i načinom na koji se upotpunjavaju slika i zvuk. Spot za pjesmu "This Too Shall Pass" nalazi se na gotovo svim popisima najboljih spotova, a u njemu su popularizirali Rube Goldberg stroj. Riječ je o stroju napravljenom da izvede neku jednostavnu radnju koristeći komplicirani mehanizam pomoću lančane reakcije odnosno domino-efekta.

Poznat je i spot za pjesmu "Upside Down & Inside Out" koji je snimljen u zrakoplovu.

Pjesma „The One Moment“ dolazi s njihovog posljednjeg albuma „Hungry Ghosts“ objavljenog 2014., a u slučaju da vas spot zaintrigira detalje o njemu možete doznati na službenoj stranici benda.

Linker
19. travanj 2024 06:08