PRESS
Gostovanje u Zagrebu

Nastup na petak 13.! Poznata satnica nastupa slavnog DJ-a: Gerd Janson uz domaće artiste u Petom kupeu

Poznata je satnica nastupa Gerda Jansona 13. svibnja u Petom Kupeu kojim se nastavlja ‘The Garden presents‘ serijal koncerata.

Poznata je satnica nastupa Gerda Jansona 13. svibnja u Petom Kupeu kojim se nastavlja ‘The Garden presents‘ serijal koncerata.

Nastavlja se "The Garden presents" serijal nastupa u Petom Kupeu kojeg je prošli mjesec otvorio Prins Thomas pred prepunim klubom. "The Garden presents" serijalom The Garden Brewery promovira i oživljava zagrebačku klupsku scenu dovođenjem vrhunskih, uglavnom underground, DJ-a. The Garden Brewery je jedna od naših, i u svjetskim razmjerima, najpoznatijih i najcjenjenijih craft pivovara, koja uz proizvodnju piva u svojem The Garden Resortu ugošćuje festivale poput Dimensionsa, Outlooka, Defected Croatia, Love International. Kako im kao velikim ljubiteljima muzike i zabave ljetni festivali nisu dovoljni da utaže žeđ za dobrom glazbom i plesom, u suradnji s Petim Kupeom, novom atraktivnom zagrebačkom lokacijom u kojoj se isprepliću glazba, umjetnost, edukativni sadržaji i gastronomija, organiziraju seriju nastupa pod nazivom "The Garden presents" koja se nastavlja 13. svibnja nastupom Gerda Jansona!

image

Gerd Janson

PRESS

Podršku u Petom Kupeu 13. svibnja mu pružaju Dave Harvey, alfa i omega Love International festivala u Tisnom, njegov dugogodišnji prijatelj Pepi Jogarde, voditelj Adriatic Coastinga, te spiritus movens Petog Kupea Antonio Zuza.

Ulaznice za nastup Gerda Jansona po cijeni od 100 kuna potražite na Entrio portalu, na dan koncerta na ulazu, ako ostane ulaznica koštat će 120 kuna.

Čitajte i: Hip hop poslastica stiže u Zagreb: Rakim priprema spektakl u Petom kupeu

Satnica nastupa 13. svibnja je:

  • 21,30 vrata
  • 22,00 Pepi Jogarde b2b Antonio Zuza
  • 0,00 Gerd Janson
  • 2,30 Dave Harvey
image
PRESS

Gerd Janson jedan je od najcjenjenijih DJ-a u svijetu housea i techna, poznat kao omiljeni DJ house i disco nota. Znamo da je termin omiljen često eufemizam za podcijenjen, no tijekom proteklih godina publika diljem svijeta je otkrila ono što su insajderi već znali: Janson je DJ koji rekonfigurira i nadograđuje klasike koji su nam već poznati na izrazito neočekivan način, te nas upoznaje s novim klasicima, često nekoliko mjeseci (ili godina) prije nego što ih se može čuti bilo gdje drugdje. Za takve epitete najzaslužnija je njegova velika strast za kopanjem i traganjem po nepreglednom moru, prvenstveno, underground house i disco produkcije. Uživa veliko poštovanje čak i najokorjelijih muzičkih kritičara i cinika, koliko kao osoba, tako i kao DJ, koji niti jednu stvar u svom setu ne pušta olako, niti svoju publiku podcjenjuje prolaznim, konfekcijskim hitovima.

Linker
26. travanj 2024 01:44