instagram
MOTHER!

Najmračnija uloga Jennifer Lawrence dosad: Prvi pogled na psihološki triler koji nije za svakoga

Već je poster za film "Mother!" najavio da ćemo ovog puta holivudsku miljenicu gledati u ulozi u kakvoj je još nismo imali prilike vidjeti, a očekivanja su potvrđena prvim trailerom za film.

Kada je objavljen poster za novi film redatelja Darrena Aronofskyja sa pomalo uznemirujućim prikazom Jennifer Lawrence, znali smo da se radi o filmu koji neće moći svatko gledati. Mjesecima se tajila radnja filma na kojem njih dvoje rade, koji su u međuvremenu postali i par, te se cijeli projekt skrivao od javnosti pa je zbog toga uzbuđenje oko prvog objavljenog trailera tim veće.

U videu možemo vidjeti da će nas psihološki triler u kojem Jennifer Lawrence igra glavnu ulogu držati u neizvjesnosti cijelo vrijeme. Radnja se vrti oko odnosa para nakon što se u njihovom domu pojave neočekivani gosti. Osim poznate oskarovke, u filmu ćemo gledati i druga poznata lica kao što su Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris te Kristen Wiig.

Film "Mother!" stiže u kina u rujnu ove godine, a s obzirom na glumačku postavu, redatelja koji stoji iza hit filma "Crni labud" i napetog iščekivanja očekuje nas prava poslastica. Odnosno, barem one koji vole horor filmove.

Linker
17. travanj 2024 11:47