Getty Images for The Harmonist
MEMOARSKI ZAPISI

Memoari Ivane Trump: Kako smo Donald i ja odgajali djecu

Službeno je potvrđeno da će Ivana Trump, prva supruga Donalda Trumpa, objaviti memoare u kojima će naglasak biti na odrastanje i odgoj njihove troje djece.

Knjiga će se zvati "Raising Trump", a u njoj će Ivana donijeti dubinski uvid u vlastiti život, ali i podijeliti ono što je, kao majka, naučila svoje troje djece – Donalda Jr., Erica i Ivanku. Sudeći po onome što je najavio njezin izdavač Simon & Schuster, to će biti nepristrana knjiga koja se neće baviti politikom, već će biti fokusirana na "majčinstvo i snagu".

U knjizi se najvjerojatnije neće kritizirati Donald Trump jer to naprosto nije taj tip literature, a osim toga Ivana je svesrdno podržavala bivšeg supruga u predsjedničkoj kampanji.

Profimedia
Ivana i Donald Trump, 1986.

Ivana i Donald bili su u braku od 1977. do 1992., a njihov brak se raspao kada se otkrilo da je Trump imao aferu s Marlom Maples koja mu je kasnije postala druga supruga.

"Ljudi me svaki dan pitaju kako sam odgojila tako krasnu djecu. Bila sam čvrsta majka puna ljubavi koja ih je naučila vrijednost novca, objasnila im da ne smiju lagati, varati i krasti i da moraju poštovati druge." – izjavila je Ivana i dodala da će u knjizi biti i „nefiltriranih osobnih priča o Donu, Ericu i Ivanki iz njihovog ranog djetinjstva.“

Knjiga bi trebala biti objavljena početkom rujna ove godine.

Linker
16. travanj 2024 09:00