Ovog vikenda

Još je stignete čuti: Za koncertni spektakl Lorde u Šibeniku ostala još nekolicina ulaznica

Dok produkcija danima postavlja opremu na Tvrđavu sv. Mihovila, publika jedva čeka nastup pop princeze nove generacije Lorde - 18. i 19. lipnja.

Jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije Lorde dolazi u Hrvatsku, zemlju svojih korijena, održat će dva uzastopna koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku - za koji mnogi s pravom smatraju da je jedna od najljepših pozornica na Jadranu. Za svoju turneju Solar Power Lorde je osobno birala lokacije i pozornice na kojima će nastupati, tako da naš Mihovil stoji uz boj pozornicama kao što su one na poznatim festivalima Glastonbury, Lollapalooza, Primavera, ali i pozornice raskošnih klubova u svjetskim metropolama.

Zahvaljujući njenim nastupima 18. i 19. lipnja 2022. domaća publika vidjet će najraskošniju produkciju ikad postavljenu na tvrđavi. Izgradnja je započela u četvrtak i trajat će do subote - kada Lorde ima prvi od dva koncerta.

Oba koncerta u Šibeniku su rasprodana prošlog lipnja u jednom danu, u izrazito smanjenom kapacitetu i uz dostupnih svega 1070 ulaznica po danu, no promjenom situacije oko pandemije organizatori su dodali još ulaznica, kupiti se mogu po 380 kuna u sustavu Eventim.

Čitajte i: Snaga sunca ovog vikenda u Šibeniku: Lorde stiže na Tvrđavu sv Mihovila s 2 ekskluzivna nastupa

Aktualna turneja posebna je zbog pomno biranih lokacija koje Lorde želi posjetiti, a riječ je o najboljim koncertnim pozornicama svijeta. Tako se naša šibenska tvrđava našla na popisu u društvu legendarnih koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditorium u LA-u, Roundhouse u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni.

image

Lorde pjevačica

OPHELIA M

Na oba ekskluzivna koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila Novozelanđanka hrvatskih korijena Lorde, podsjetit će na neke od svojih mega hitova s prva dva albuma, ali i predstaviti novo studijsko izdanje "Solar Power".

Marlon Williams, novozelandski kantautor, nastupit će prije Lorde na oba koncerta. Umjetnik, gitarist i glumac, čovjek glasa koji ostavlja bez teksta i živopisnih priča, Marlon je zaljubljen u dobar tradicionalni blues ili country, a albumi mu redovito ulaze u liste najboljih na domaćem terenu.

image

Lorde sa sobom dovodi veliku produkciju.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon četiri godine, Lorde se vraća! Njezin novi singl oda je ljetu, prirodi i uživanciji te jako dobro zvuči

Linker
19. travanj 2024 21:24