Ovo ćemo slušati narednih mjeseci

Balada koja bi vas mogla ‘zaraziti‘: Mlade zvijezde udružile glasove i iznjedrile novi hit

Matija Cvek i Eni Jurišić poznati su kao izuzetno perspektivni glazbenici, a njihov duet donosi moderan mladenački zvuk na domaću scenu.

Eni Jurišić i Matija Cvek apsolutne su zvijezde domaće glazbene scene, a sada su odlučili udružiti glasove i predstavili novu pjesmu, baladu "Trebaš li me".

Autor teksta i glazbe je Matija Cvek, a produkciju potpisuje Z++. Iako su Eni i Matija prijatelji pa ovakva suradnja nije neočekivana, hrvatsku javnost je oduševila pjesma, ali i sklad glasova ovih mladih glazbenika.

"Cvek je, za početak, super lik i družimo se stalno tako da je ovo bila jedna od najopuštenijih suradnji ikad. Prvi demo snimili smo prije godinu dana i nakon toga se sve nekako spontano izrealiziralo. Zapravo se svašta zanimljivog događalo po putu i ne mogu vjerovati da već odbrojavamo premijeru", otkrila je Eni.

Za spot je zaslužan trojac u sastavu Benjamina Strikea, Luke Vidovića i Sandra Sklepića čiji je rad oduševio Eni i Matiju koji su zadovoljni estetikom, bojama i kompletnom vibrom spota za koju smatraju da se idealno nadopunjava s pjesmom. Dvojac je zadovoljan i producentom, a izjavili su kako ih je Z++ iznenadio znanjem i sposobnošću.

"Jako cijenim rad i trud koji je Z++ uložio u svoje pjesme koje zvuče odlično i svježe. Razmišljali smo o koketiranju s takvim modernijim zvukom u minimalističkom aranžmanu koji bi s raspjevanom melodijom i teškim tekstom mogao dobro funkcionirati. Na kraju je Z pogodio točnu sliku iz prve te donio genijalne ideje i zakucao aranžman", komentirao je Matija.

Čitajte i: Matija Cvek o ljubavi s Nikom Turković: ‘Osvojila me osmijehom i uskim trapericama, ali ne slažemo se oko kućanskih poslova‘

I Eni i Matiju nakon izlaska singla čeka radno proljeće, ali i ljeto. Eni je već najavila novi singl, a veseli se ponovnim koncertima i nastupima. Matija bi ovoga ljeta trebao nastupati diljem Hrvatske, a posebno ga veseli nastup na opatijskoj Ljetnoj pozornici koji je zakazan za 9. srpnja.


Linker
17. travanj 2024 01:32