Baš Naš festival

Gužva na Platou Gradec: Poznati se dobro zabavili na otvorenju ljetnog festivala u Zagrebu

Baš naš trajat će 30 dana, a Plato Gradec živjet će u veselim bojama, s prepoznatljivim rooftopovima, posebno osmišljenim foto kutevima i odličnom ponudom ića, pića i zabave.

Rasplesana ekipa u prvim redovima ispred Cubisma, podugački red za fotografiranje u najpoznatijem okviru s pogledom na katedralu i veselo minglanje ispod šarenih zastavica. Točno tako se može opisati prvi dan najpoznatijeg zagrebačkog festivala Baš Naš.

Idućih 30 dana Plato Gradec živjet će u veselim bojama, s prepoznatljivim rooftopovima, posebno osmišljenim foto kutevima i odličnom ponudom ića, pića i zabave. Lokacija koja svake godine iznenadi uređenjem i nekim neobičnim novitetima, ove sezone dobila je prepoznatljive šarene zastavice. Ispod tog šarenila na samom otvorenju festivala družio se veliki broj posjetitelja pa i onih poznatih lica i influencera.

image

Petra Kurtela

PRESS

Rene Bitorajac, Antonija Blaće, Ana Maras Harmander, Petra Kraljev, Nevena Rendeli, Lucija Lugomer, Ana Begić Tahiri, Petra Kurtela i brojni drugi postali su tako dio šušura, koji se u Zagrebu održava već četiri proljeća.

image

Antonija Blaće

PRESS

U fenomenalnoj ponudi koktela i posebnih ljetnih osvježavajućih napitaka uživala je većina no najveći broj prvih gostiju odlučilo je isprobati gastro specijalitete. Poznavajući uvijek drugačiju i raznovrsnu ponudu Baš Naš festivala, i ove godine gurmani nisu ostali razočarani. I dok je poznati splitski chef Mario Mandarić iznenadio širokom selekcijom burrita, Vuglec Breg je privukao ljubitelje tradicionalnih okusa, a Marko Palfi u svojoj je kućici ponudio raznovrsne burgere i slične zalogaje.

image

Katarina Madirazza

PRESS

Na posebne ponude La Fiesta Bara, Mangoste, B125 i Art of Bara stajalo se u redovima te još jednom dokazalo da posjetitelji Baš Naš festivala najviše vole dobar spoj glazbe, hrane i opuštenog druženja. Najromantičniji kutak, Atrij Klovićevih dvora pokazao se idealnom kulisom za opuštena druženja, kao i ona malo intimnija dok je na samom Platou Gradec vladao ritam salse i najpoznatijih hitova Cubisma.

image

Rene Bitorajac

PRESS

Naravno, maštovito uređenje koje svake godine oduševi posjetitelje, i ove je godine iznenadilo 3D razglednicom s najljepšom fotografijom metropole, instagramičnim zonama i skrivenim krovovima za druženje većih društava.

image

Leon Ivanuša i Zoran Aragović

PRESS

Omiljeni zagrebački festival poručuje - #GoreJeBolje i tako će stvarno i biti, jer vas na ovoj gornjogradskoj lokaciji do 25. lipnja čekaju nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i sjajne aktivnosti. Program festivala možete pratiti na službenoj Facebook stranici kao i na Instagram profilu.

image

Luna Valas

PRESS
image

Manuela Svorcan

PRESS
image

Marija Nikšić

PRESS
image

Mia Krajcar

PRESS
image

Tihana Harapin Zalepugin

PRESS
image

Tomislav Grgić i Vjeko Mandić

PRESS
image

Baš naš festival

PRESS
image

Aleks Curać Šarić

PRESS
image

Ana Begić Tahiri

PRESS
image

Ana Maras Harmander

PRESS
image

Baš naš festival

PRESS
image

Boran Petljak

PRESS
image

Cubismo na festivalu Baš naš

PRESS
image

Fran Lauš s djevojkom

PRESS
image

Iva Mihalić

PRESS
image

Ivan Vrdoljak

PRESS
image

Ivana Pavić i Mia Matić

PRESS
Linker
14. travanj 2024 02:39