Press foto
od luksuza do pristupačnih trikova

Volite serije o uređenju interijera? Ove četiri emisije će vas oduševiti i mnogočemu naučiti!

Želite doznati kako izgledaju luksuzne kuće u Hamptonsima u kojima se odmaraju bogati i slavni? Trebate ideju za uređenje kuhinje, organizaciju prostora ili poticaj da napokon krenete u iznajmljivanje o čemu dugo sanjate? Ovo su odlične serije baš za vas.

Sve ste sitcomove već pogledali, reality showovi vas ne zanimaju, baš kao ni superjunaci, a kad čujete za neku 'dobru, novu dramu', pomislite: "Pa imam previše i vlastitih"?

Serije o uređenju i prodaji domova i kuća odličan su način da se odmorite i guštate u pogledu na fantastične interijere i luksuzne eksterijere, a uz to i 'pokupite' neki dobar savjet kad su organizacija, uređenje, pa čak i iznajmljivanje u pitanju.

Ako volite emisije kao što su "Lovci na nekretnine", svakako predlažemo da date šansu ovim Netflixovim hitovima.

"Stay Here"

Press foto

Ako namjeravate početi iznajmljivati neku nekretninu, ili to već činite, ovaj će vas show oduševiti i opskrbiti vrijednim savjetima. Poznata američka dizajnerica interijera Genevieve Gorder i stručnjak za nekretnine Peter Lorimer putuju diljem Amerike i savjetuju ljude koji se žele baviti iznajmljivanjem. Od plutajuće kućice preko trošne kuće na plaži pa sve do vinograda koji vlasnici žele iznajmljivati za vjenčanja, Genevive i Peter u stanju su 'od ničega napraviti nešto' te zatim vlasniku objasniti organizacijski i financijski plan kojim će zaraditi pregršt novca na platformama kao što je Airbnb. Sve to uz finu producentsku notu koja nam daje osjećaj topline kad iznenađeni vlasnici nekretnina pokažu svoje iskreno oduševljenje preuređenim prostorom.

Press foto

"Get Organized with The Home Edit"

Press foto

Ludi ste za organizacijom i pospremanjem? Ili baš suprotno - mrak vam pada na oči kad se sjetite da bi trebali počistiti stan? Neka vam trikovi vrhunskih organizatorica prostora Cleae Shearer i Joanne Teplin skrate muke. Njihova tvrtka "The Home Edit" bavi se organizacijom kuća, ormara i garažnih prostora, a u emisiji koja je hit na Netflixu možete pogledati kako su svojim vještinama pomogle raznim celebrityjima te zaviriti u kuće glumice Reese Witherspoon, Khloe Kardashian i Eve Longorije i mnogih drugih.

Press foto

"Million Dollar Beach House"

Press Foto

Ako ste uživali u emisijama poput "Million Dollar Listing New York" i "Selling Sunset" (koju također možete pogledati na Netflixu), svidjet će vam se i emisija "Million Dollar Beach House", o luksuznoj agenciji za nekretnine koja prodaje kuće u Hamptonsima. "Igralište za najbogatije" u igru donosi fantastična imanja i luksuzno uređene vile čije se cijene kreću u rangu od 5 pa sve do 15 milijuna dolara, a sve to uz malo natjecateljskog 'podbadanja' suradnika iz agencije Nest Seekers.

Press foto

"Tidying Up with Marie Kondo"

Press foto

"Ako vam predmet ne donosi sreću, bacite ga", poznat je savjet Marie Kondo koju mnogi smatraju guruom za postizanje jednostavnog i sretnog života. Marie smatra da je put do sreće leži u pročišćivanju stambenog prostora te da se ljudi osjećaju lakše i ugodnije kad nisu zatrpani stvarima koje ih ionako ne vesele, niti su im potrebne. U emisiji "Tidying Up with Marie Kondo", Marie obilazi prenatrpane domove klijenata i savjetuje kako da u kratkom roku i bez puno premišljanja organiziraju sve što posjeduju. Upozorenje! Nakon gledanja ove emisije spopast će vas nagla želja za makeoverom doma!

Press Foto

Čitajte i:

Mogli bi vas iznenaditi: Ovo su najgledaniji filmovi i serije svih vremena na Netflixu

Od stvarnih događaja do napete fikcije: Uzbudljive TV serije za opušten vikend

Nisu uvijek bili u fokusu radnje, ali smo ih obožavali: Sjećate li se ljubavnih parova iz hit serija?

Linker
05. travanj 2024 08:37