U PRODAJI

Ne propustite: Jelena Glišić zvijezda je novog izdanja Glorije Glow

Magazin u službi estetike, Gloria Glow, čeka vas na svim kioscima od 28. travnja, a na dar dobivate kozmetiku Dr. med. Christine Schrammek.

Ponekad mi prođe kroz glavu da bih ove borice oko očiju mogla zategnuti botoksom, ali onda pomislim – ma, ima vremena. Ta opcija uvijek postoji kad stimulirajući tretmani više ne budu dovoljni. Moj stav je da tijelo treba poticati da samo radi, a ne da mu serviraš sve na pladnju – rekla mi je voditeljica Jelena Glišić kad sam je pitala kako to da dosad nije pokleknula pred botoksom, sveprisutnim ‘pomlađivačem‘ koji danas primjenjuju već i djevojke od 25 godina. Ono što intuitivno osjeća Jelena – koja je apsolutno zasluženo dobila naslovnicu Glorije Glow – veliki je trend u svijetu estetike. Biostimulatori, bioremodulatori, stimulatori kolagena i ostali preparati koji potiču kožu da ‘sama radi‘ oduševili su velik broj naših sugovornika, liječnika koji su se specijalizirali za estetsku i regenerativnu medicinu. Zašto? Zato što ne izazivaju nuspojave i daju prirodne rezultate – što znači da koža nakon tretmana izgleda zdravo, glatko i zategnuto, bez neprirodnog volumena.

image

Veliki intervju o ljepoti i njezi s Jelenom Glišić čeka vas u novom broju

Franjo Matković

Prirodan izgled provlači se kao lajtmotiv kroz sve teme u ovom broju – i kad je riječ o formulama kozmetičkih proizvoda, oblikovanju lica i tijela (uz malu pomoć estetske kirurgije ili neinvazivnih tretmana), stiliziranju kose, make-upu ili parfemima – koji dočaravaju miris zemlje, mora, šuma i zelenog raslinja.

image

Odabranu ampulu iz linije derma.cosmetics nanesite na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea ujutro i/ili navečer, a potom i kremu Dr. med. Christine Schrammek iz iste linije. Proizvod ima visoku koncentraciju aktivnih sastojaka pa je ampula dovoljna za 5-7 dana. Nakon svakog korištenja vratiti čep i dobro zatvoriti

Drugi važan trend koji smo zamijetili u industriji ljepote jest – inkluzivnost. Sve je više rješenja koje osobama s otežanom pokretljivošću i slabovidnošću olakšavaju uporabu kozmetike. Zasad ih nema mnogo, ali to definitivno treba postati pravilo, a ne iznimka – jer svaka žena zaslužuje da joj mala zadovoljstva poput maskare na trepavicama ili ruža na usnama uljepšaju život i podignu samopouzdanje.

Koliko pravilno odabrani i kvalitetno izvedeni estetski zahvati mogu promijeniti život svjedoče naši sugovornici – a riječ je o našim najboljim stručnjacima i stručnjakinjama iz područja estetske medicine i kirurgije, koji predstavljaju brojne inovativne metode održavanja dobrog izgleda. Gloria Glow, magazin za višu dimenziju ljepote, okupio je najbolje od najboljeg.

image

Ne propustite nagradni natječaj u suradnji s boutique poliklinikom za estetsku kirurgiju Glumičić Medical Group i osvojite makeover lica

Uživajte u čitanju – i prijavite se na naš kreativni natječaj. Svaka čitateljica (ili čitatelj) koji pošalje ispunjen kupon iz ovog broja ima šansu osvojiti make over kod uglednog estetskog kirurga Siniše Glumičića. Ohrabrite se i podijelite s nama svoje želje i snove o boljem izgledu.

Urednica izdanja Sonja Mlinar

Linker
24. travanj 2024 15:16