GLOW EKSPERTI

Karmen Ninić: ‘Prava ljepota treba biti decentna, treba sjajiti, ali na prirodan način‘

Estetski i anti-aging centar Nevia u Šibeniku i Zagrebu mjesta su na kojima se tepa ljepoti. Jedinstveni u pristupu i rezultatima s misijom ‘vaša koža, ali ljepša‘, osnivačica Karmen Ninić i novi član tima dr. Josip Lovrić predstavljaju kliniku u kojoj se susreću izvrsnost, individualnost i postignuća.

Rijetki primjer sinergije poduzetništva, kozmetologije i estetske medicine ponukao nas je da razgovaramo s Karmen Ninić i dr. Josipom Lovrićem o Nevia poliklinici. Karmen, osnivačica centra, prije dvadeset godina prepustila se svojoj kozmetološkoj strasti i odlučila je svoj ekonomski background i znanje koje je stekla na brojnim estetskim edukacijama staviti na raspolaganje svojim klijentima. Njezin motiv i misija protkani su željom da baš svatko tko se prepusti rukama Nevia tima iz njihovih centara izađe kao bolja i ljepša verzija sebe. Za Karmen je ljepota francuski standard njegovanog izgleda koji manifestira sve lijepo što nosimo u sebi.

image
JELENA BALIĆ

"Za mene prava ljepota treba biti decentna, ali i primjetna, treba sjajiti i zračiti, ali na prirodan način, mora biti ekstenzija osobnosti, a ne holivudski kalup čije mjere ne komplimentiraju svaku osobu", navodi Karmen. U svojoj misiji njegovanja brojnih žena i muškaraca pronašla je idealnu nadopunu svoga tima, dr. Josipa Lovrića. Ovaj je svjetski stručnjak nakon gotovo deset godina karijere u kirurgiji svoju strast pronašao u estetskoj medicini u kojoj je već dugo godina jedan od vodećih stručnjaka u području injektivnih metoda. Svakim je danom sve strastveniji u svom nastojanju optimizacije prirodne ljepote. Karmen i dr. Lovrića spojila je zajednička vizija sinergije neinvazivnih i manje invazivnih tretmana, sve u svrhu da baš svatko tko kroči kroz vrata centra, bilo na zagrebačkoj ili šibenskoj adresi, izađe sa savršenim rezultatom kreiranim prema individualnim mjerama.

"Kozmetologija je uvijek graničila s estetskom medicinom, ali u posljednje se vrijeme tržište modificiralo i klijenti na jednome mjestu traže sinergiju ovih dvaju pristupa njezi kože. Zato smo u svoj tim pozvali doktora Lovrića te ponudu uredili po principu boutique poliklinike koja pruža cjelokupno iskustvo", objašnjava Karmen Ninić.

Kad je u Šibeniku pokretala centar, Karmen Ninić željela je stvoriti mjesto koje će na svakom klijentu istaknuti ono najljepše i na nježan način izbrisati svaki problem. Po struci ekonomistica, tada je odlučila spojiti svoju strast i poduzetništvo te stvoriti mjesto u koje će novi i postojeći klijenti dolaziti s punim povjerenjem da bi transformirali svoju kožu. Posebice onu lica koja je jedna od prvih pokazatelja godina. Samim time je od prvog dana svakom klijentu pristupala kao osobi, individui s vlastitim tegobama i željama za rezultatom. I u tome je itekako uspjela jer postoji razlog zašto više od polovine njezinih klijenata već gotovo 20 godina dolazi upravo u Nevia centre. Prije pet godina pridružila joj se i kći Iva Ninić, ujedno suosnivačica zagrebačkog centra, koja je svojim dolaskom u Neviju unijela dašak modernog i suvremenog te tako osvježila poslovanje.

A Karmen i dr. Lovrić poznaju se već godinama, no za njegovo pridruživanje timu čekali su pravi trenutak. Trebale su se posložiti sve kockice, kako u samoj Neviji i njihovim poslovnim putevima, tako i u svijetu kozmetologije i estetske medicine. Njegov je dolazak u tim prirodni korak unaprijed i izvrstan pokazatelj koliko je važna sinergija ovih dviju struka u postizanju izvrsnih rezultata.

"Kozmetologija je uvijek graničila s estetskom medicinom, ali u posljednje se vrijeme tržište modificiralo i klijenti na jednome mjestu traže sinergiju ovih dvaju pristupa njezi kože. Zato smo u svoj tim pozvali dr. Lovrića u naš zagrebački prostor te ponudu uredili po principu boutique poliklinike koja pruža cjelokupno iskustvo", objašnjava Karmen. "U našoj se poliklinici vrlo često isprepleću kozmetički i medicinski tretmani. No, bitno je naglasiti da Nevia svakom klijentu pristupa kao tim koji zajednički sudjeluje u čitavom procesu - od konzultacija do samih tretmana".

Nevia tim od prvog dana njeguje koncept "manje je više" te ulaže velik trud kako u edukacije tako i u proizvode te u najkvalitetnije aparate i materijale koje koristi pri tretmanima. Upravo to privuklo je dr. Lovrića.

image

Karmen Ninić i doktor Josip Lovrić

SANJA JAGATIĆ

"Moje je pridruživanje Nevia timu bilo kao ključ i brava, sve se posložilo. Karmen je netko tko ima velik žar i entuzijazam prema mezoterapiji te je uvijek njegovala taj jedan pristup koji se naslanjao na ovaj moj invazivni segment. Ipak sam ja osoba od filera i botoksa", kaže dr. Lovrić.

U zagrebačkom Nevia centru od samog ulaska očekuje vas potpuno i zaokruženo iskustvo koje poziva na opuštanje i prepuštanje rukama stručnjaka. Zemljane boje, sofisticiran dizajn i umirujuća atmosfera upotpunjuju iskustvo. Boutique pristup vidljiv je ne samo u tretmanima i rezultatima nego i u samom prostoru, od općeg dojma do najmanjih sitnica koje su možda nevidljive klijentima, ali mnogo znače. Stoga nam je jasno kad dr. Lovrić kaže:

"Nevia nema potrebu stršati s jumbo plakata, njezine dugogodišnje klijentice, njihovi rezultati i njegovana lica najbolja su reklama. Upravo ta predanost stvorila je bazu vjernih klijenata koji znaju da će ovdje dobiti ne samo vrhunske proizvode nego tu jednu toplinu i skrb koju u velikim sustavima ne mogu dobiti."

"Moje je pridruživanje Nevia timu bilo kao ključ i brava, sve se posložilo. Karmen je netko tko ima velik žar i entuzijazam prema mezoterapiji te je uvijek njegovala taj jedan pristup koji se naslanjao na ovaj moj invazivni segment. Ipak sam ja osoba od filera i botoksa", kaže dr. Lovrić.

Iako nude široku paletu usluga, koje pokrivaju svaki problem, i dr. Lovrić i Karmen Ninić navode da su im omiljeni tretmani mezoterapija placentom i tretman egzosomima koji su trenutačno u samom vrhu regenerativnih tretmana na globalnoj razini. No, jednako kako se razlikuju njihovi pristupi, tako se razlikuju i po naklonostima: Karmen zagovara salt facial tretman - brušenje kože morskom solju nakon kojeg slijede ultrazvuk i fototerapija - koji trenutačno jedini nude u Hrvatskoj, a dr. Lovrić će u fokus uvijek stavljati filere i botoks. Baš je zato priključivanje dr. Lovrića Nevijinom timu kozmetologa donijelo savršenu sinergiju. Mi bismo još samo dodali i lasersko uklanjanje dlačica Alma Soprano Titanium uređajem, inovacijom u svijetu epilacije koja donosi gotovo bezbolno iskustvo, a za koje Iva Ninić, čije je to područje, napominje da je pogodan i za tamniju put te svjetlije dlačice, ističući da tretman traje upola kraće nego s drugim aparatima, a rezultati su vidljivi već nakon prvog korištenja.


SPONZORIRANI SADRŽAJ NASTAO U SURADNJI S NEVIA ESTETSKI CENTAR

Linker
05. ožujak 2024 13:20