GLORIA PRODUKCIJA
DRUGI BROJ

Magazin specijaliziran za ljepotu: O tretmanima, inovatinim metodama i prirodnom izgledu

Pročitajte drugo izdanje magazina Gloria Glow čiju naslovnicu krasi Jelena Glišić

Pročitajte drugo izdanje magazina Gloria Glow čiju naslovnicu krasi Jelena Glišić

Ponekad mi prođe kroz glavu da bih ove borice oko očiju mogla zategnuti botoksom, ali onda pomislim – ma, ima vremena. Ta opcija uvijek postoji kad stimulirajući tretmani više ne budu dovoljni. Moj stav je da tijelo treba poticati da samo radi, a ne da mu serviraš sve na pladnju – rekla mi je voditeljica Jelena Glišić kad sam je pitala kako to da dosad nije pokleknula pred botoksom, sveprisutnim ‘pomlađivačem‘ koji danas primjenjuju već i djevojke od 25 godina.

Ono što intuitivno osjeća Jelena – koja je apsolutno zasluženo dobila naslovnicu Glorije Glow – veliki je trend u svijetu estetike. Biostimulatori, bioremodulatori, stimulatori kolagena i ostali preparati koji potiču kožu da ‘sama radi‘ oduševili su velik broj naših sugovornika, liječnika koji su se specijalizirali za estetsku i regenerativnu medicinu. Zašto? Zato što ne izazivaju nuspojave i daju prirodne rezultate – što znači da koža nakon tretmana izgleda zdravo, glatko i zategnuto, bez neprirodnog volumena.

Prirodan izgled provlači se kao lajtmotiv kroz sve teme u ovom broju – i kad je riječ o formulama kozmetičkih proizvoda, oblikovanju lica i tijela (uz malu pomoć estetske kirurgije ili neinvazivnih tretmana), stiliziranju kose, make-upu ili parfemima koji dočaravaju miris zemlje, mora, šuma i zelenog raslinja. Drugi važan trend koji smo zamijetili u industriji ljepote jest – inkluzivnost. Sve je više rješenja koje osobama s otežanom pokretljivošću i slabovidnošću olakšavaju uporabu kozmetike. Zasad ih nema mnogo, ali to deinitivno treba postati pravilo, a ne iznimka – jer svaka žena zaslužuje da joj mala zadovoljstva poput maskare na trepavicama ili ruža na usnama uljepšaju život i podignu samopouzdanje.

Koliko pravilno odabrani i kvalitetno izvedeni estetski zahvati mogu promijeniti život svjedoče naši sugovornici – a riječ je o vrhunskim stručnjacima i stručnjakinjama iz područja estetske medicine i kirurgije, koji predstavljaju brojne inovativne metode održavanja dobrog izgleda. Gloria Glow, magazin za višu dimenziju ljepote, okupio je najbolje od najboljeg. Uživajte u čitanju!

Linker
29. travanj 2024 06:24