SERGIY TRYAPITSYN/PANTHERMEDIA/PROFIMEDIA
Saveznik žena

Ovo je proizvod koji bi se trebao pronaći u kupaonici svake žene

Odličan proizvod za njegu intimnog područja koji je već dugi niz godina prvi odabir velikog broja žena.

Odličan proizvod za njegu intimnog područja koji je već dugi niz godina prvi odabir velikog broja žena.

Složit ćemo se kako, kada je riječ o njezi intimnog područja, nerijetko zaboravimo na pravilno tretiranje. Ipak, zaboravnost i dalje nije dovoljno dobro opravdanje zašto svaka žena u svojoj kupaonici ne bi trebala imati proizvod namijenjen njezi spomenute zone, a koji je spas u svim onim neugodnim trenutcima s kojima se većina žena susrela barem jednom.

Urinarna infekcija, odnosno upala mjehura, neke su od najčešćih infekcija intimnog područja kod žena. Istraživanja su pokazala kako se s ovim problemima uglavnom susreću žene od 16 pa sve do 55 godina, a pogotovo su u „fokusu” žene u menopauzi, svježe rodilje, ali i sve ostale aktivne žene. Iako je kada dođe do bilo kakve jače iritacije intimnog područja, prva postaja liječnik, postoje određeni proizvodi koje možete kupiti u slobodnoj prodaji, a koji uvelike doprinose bržem ozdravljenju.

image
SERGIY TRYAPITSYN/PANTHERMEDIA/PROFIMEDIA

Ovog puta je riječ o femidoc® MANNOSE gelu koji je namijenjen njezi osjetljive kože vanjskih intimnih dijelova tijekom upale mjehura te sličnih infekcija. Ovaj odličan gel savršen je i imate li problema s neuravnoteženom mikroflorom intimnog područja, tj. čestim upalama, zaostalom sjemenom tekućinom, hormonalnim disbalansom, menstruacijom i sl.

image
PRESS

100 % prirodni sastojci

femidoc® MANNOSE prvi je odabir velikog broja žena jer ulijeva apsolutno povjerenje koje je opravdano nepogrješivim učinkovitim djelovanjem, a tome pomažu i 100% prirodni sastojci koji hidratiziraju i njeguju intimno područje stvarajući zaštitni, vanjski sloj. Također, femidoc® MANNOSE gel ne sadrži hormone što znači da je namijenjen baš svima i možete ga koristiti bez obzira na moguću postojeću liječničku terapiju bilo kakve vrste.

image
PRESS
image
PRESS

femidoc® MANNOSE sa svojim sastojkom D-manoza štiti intimno područje i preventira da se bakterije pričvrste za sluznicu, dok je aloe vera tu kako bi umirila i kožu održavala vlažnom. Također, vrlo važan sastojak ovog gela je i hijaluronska kiselina koja također vlaži kožu i stvara zaštitni sloj, dok mliječna kiselina pomaže stabilizirati pH vrijednosti.

image
PRESS
image
PRESS

Kako koristiti femidoc® MANNOSE gel?

Korištenje je iznimno jednostavno jer ovaj gel dolazi s pumpicom za doziranje. Naime, na taj način je doziranje u potpunosti kontrolirano, a predlažemo da ga nanosite odmah nakon tuširanja. Također, ovaj gel ne sadrži konzervanse te je u potpunosti bez mirisa i bojila, prikladan je za korištenje tijekom trudnoće i dojenja te je „vegan friendly”.

Sve dodatne informacije o femidoc® MANNOSE gelu potražite na sljedećem linku ili na službenim Instagram i Facebook profilima.


Sadržaj nastao u suradnji s Gloria x femidoc®

Linker
09. svibanj 2024 11:45